ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική …χείρα βοηθείας προς τους πλημμυροπαθείς της πόλης μας!

0

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ 47-44 ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

ΜΙΑ αξιέπαινη πρωτοβουλία, άξια ανάδειξης και το κυριότερο μίμησης, υλοποίησαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας και οι Μηχανικοί Μεσσηνίας (ΤΕΕ Μεσσηνίας) λαμβάνοντας ως ανταμοιβή την μεγάλη ανταπόκριση και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου!

Το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμάτας, οι ομάδες μπάσκετ των δυο Συλλόγων διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους σε έναν φιλικό αγώνα που σκοπό είχε να στηρίξει ηθικά και έμπρακτα τις οικογένειες των πλημμυροπαθών της φοβερής θεομηνίας του περασμένου Σεπτεμβρίου που προκάλεσε τους τραγικούς θανάτους τριών συμπολιτών μας και μεγάλες υλικές ζημιές.

Σκεπτόμενοι και συμμεριζόμενοι τις ανάγκες που οι πληγέντες συμπολίτες μας εν μέσω κρίσης και μεγάλων δυσκολιών καλούνται να ξεπεράσουν, οι ομάδες μπάσκετ των δυο Συλλόγων πήραν την σημαντική αυτή πρωτοβουλία. Με τον δικό τους αυτό τρόπο έτειναν χείρα βοηθείας, κατορθώνοντας να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα διατεθεί στις πληγείσες οικογένειες.

Όσο για τον αγώνα, έγινε μπροστά στο πραγματικά ενθουσιώδες κοινό συγγενών, φίλων και υποστηρικτών που σχεδόν γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας και μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Μηχανικοί με μπροστάρη τον έμπειρο αρχηγό τους Βασίλη Κανάκη -ο οποίος διετέλεσε επίσης χρέη προπονητού – πήραν κεφάλι με 2-10 με αρκετή ευκολία και αναδείχθηκαν νικητές με 4-12!

Με ανανεωμένο πάθος οι Δικηγόροι που μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, χάρη στην στρατηγική και τις οδηγίες του κόουτς του Θόδωρου Γιαννακόπουλου (Καλαμάτα BC), «πάτσισαν» τα δεκάλεπτα σε 1-1 κερδίζοντας το δεύτερο με διαφορά μόλις δυο πόντων (2-20). Διαφορά που, έστω και μικρή, οι Δικηγόροι κατάφεραν να την διατηρήσουν και στα δυο επόμενα δεκάλεπτα αφού ξεμουδιάζοντας βρήκαν καλό ρυθμό και τελικά κατάφεραν να παίξουν για τη νίκη, παίρνοντας στο τέλος το «ροζ φύλλο» με σκορ 47-44!

dsc03513

 

Σημειωτές – Κριτές: Σωτηρία Πετρούλια, Αλεξάνδρα Σμυρλή, Κώστας Ζερμπίνος.Διαιτητές: Πέτρος Ρίζος, Καραμπάγιας.

Τα δεκάλεπτα: 4-12, 22-20, 38-35, 47-44

 

filikos-basket

 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (Θεοδ. Γιαννακόπουλος): Γκούνης, Καράμπελας, Αλεξόπουλος, Γ. Σκούλικας, Μάρκος, Μακρής 11 (3 τρ.), Ξεροβάσιλας 19 (1 τρ.), Πανταζόπουλος, Σταματόπουλος 4, Μάραντος 2, Βλαχονικολός 9, Α. Σκούλικας 2.

 

filikos-basket-1

 

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (Κανάκης): Γιαννακόπουλος 7 (2 τρ.), Γεωργακόπουλος 3 (1 τρ.), Σταυρόπουλος, Δημ. Μπουσούνης, Βασ. Κανάκης 17, Γαϊτάνης 4, Παν. Παπαντωνίου 2, Παναγόπουλος, Γιατράκος 13.

 

219 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply