ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γκόλφω πάει βόλτα τον σκαραβαίο της και άλλες ιστορίες

0

αλλα λογια

ΚΙ ΕΝΩ ο απόηχος για την επιτυχία του 5ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας κοπάζει σιγά-σιγά και οι ΑΝ.ΖΑ. δρομολογούν τις επόμενες κινήσεις τους, η απορία για την παρουσία της Γκόλφως στο Σχολείο παραμένει αναπάντητη παρά τις συνεχείς ερωτήσεις προς τον γράφοντα. 

ΜΠΟΡΕΙ λοιπόν σήμερα να ειπωθεί πως ο μόνος που αντιλήφθηκε την παρουσία της Γκόλφως στο Σχολείο Τουρισμού ήταν ο Τζιμάουερ ή αλλιώς Αλοζαπάν Τζιμαουϊ, γνωστός για την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται οι άλλοι. 

Ο ΤΖΙΜΑΟΥΕΡ λοιπόν, γνωρίζοντας το φλογερό περίγραμμα της Γκόλφως, την ξεχώρισε μονομιάς ανάμεσα σε άλλες καλλίπυγες υπάρξεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον σκαραβαίο της, ο οποίος είναι  θρυλικός για τα χαρακτηριστικά του, όπως καταλαβαίνετε και αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δεν ξεφεύγουν της προσοχής ενός Τζιμάουερ.

ΕΚΕΙΝΟΣ που δεν πήρε είδηση τίποτα περί σκαραβαίου Γκόλφως, ήταν ο ΑΝ. από το δίδυμο των ΑΝ.ΖΑ., όχι μόνο γιατί ήταν απασχολημένος με το Σχολείο Τουρισμού αλλά και γιατί ετοιμαζόταν για το ταξίδι του στο Λονδίνο, το οποίο και πραγματοποίησε με επιτυχία και επέστρεψε θριαμβευτής μόλις χθες. 

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ πρωτεύουσα ο ΑΝ. βρέθηκε λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού όπου τυγχάνει συχνός επισκέπτης της, γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα και συγχρόνως προωθώντας την «υπόθεση τουρισμός»  σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία. 

ΠΕΡΙΤΤΟ να ειπωθεί βέβαια ότι «Γκολφικές» επαφές στο Λονδίνο προέκυψαν, αλλά αυτές είναι άλλου είδους ιστορία. 

ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ έκανε όνειρα και ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος, αλλά λόγω ανωτέρας βίας παραμένει στην Αθήνα όπου καλοπερνάει πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και ετοιμάζεται για την επιστροφή του οσονούπω εν θριάμβω, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να πάει Θεσσαλονίκη στην έκθεση Φιλοξένια που γίνεται από 18 έως και 20 Νοεμβρίου 2016, με πλήθος συμμετοχών ενδιαφερομένων για τον τουρισμό. 

ΑΝΑΜΕΣΑ σε αυτούς που θα δώσουν το παρών θα είναι και η ΑΝ.ΖΑ., κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τον ΛΑ. σε ένα δίδυμο-φωτιά, το γνωστό ΑΝ.ΖΑ.ΛΑ. που κι άλλες φορές έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σ «νύμφη του Βορρά», στο γνωστό τους πλέον ρόλο των γαμπρών!!! 

ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ το τρίδυμο δεν κάτσει σε απαρτία, είναι ήδη έτοιμο για Θεσσαλονίκη το δίδυμο των ΒΓΕ.ΚΟΥ. για να συμπληρωθεί η ομάδα που για άλλη μια φορά θα προβάλλει τη Μεσσηνία και στην προκειμένη περίπτωση την Καλαμάτα πρωτίστως. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ βεβαίως είναι εν πλήρη γνώση της Γκόλφως, η οποία θα είναι εκεί με τον σκαραβαίο της βεβαίως. 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ είναι ασφαλώς θέμα φαντασίας.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply