ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Μελιγαλά: Γείτονας καταδίωξε τους τσιγγάνους που διέρρηξαν σπίτι!

0

 

 Χάρη οφείλει σε έναν γείτονά του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή του Μελιγαλά, καθώς κατόρθωσε να αποτρέψει την… λεηλασία της ιδιοκτησίας του από δυο ξαδέλφια τσιγγάνους οι οποίοι είχαν αρπάξει ότι μπορούσαν να μεταφέρουν και ετοιμάζονταν να διαφύγουν!
Σύμφωνα με την περιγραφή από το Protothema, οι δράστες ηλικίας 24 και 32 χρόνων είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία του ιδιοκτήτη για να παραβιάσουν ένα παράθυρο από το οποίο τρύπωσαν στο σπίτι του στην κοινότητα Ανθούσα. Άδειασαν τις ντουλάπες, άρπαξαν όσα ρούχα τους άρεσαν, «σήκωσαν» και διάφορα είδη μεταξύ των οποίων ένα αλυσοπρίονο και ένα λιόπανο και βγήκαν από το σπίτι.

Όμως, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον περίοικο, ο οποίος άρχισε να τους καταδιώκει αναγκάζοντάς τους να πετάξουν στο δρόμο τη λεία τους για να μπορέσουν να το σκάσουν. Από την περιγραφή που έδωσε ο διώκτης τους και τα αποτυπώματα που άφησαν, οι αστυνομικοί του τμήματος Μελιγαλά κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Leave a Reply