ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλος ένας ταυτοποιήθηκε για τα 954 χασισόδεντρα

0

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου

Επτά μήνες μετά τον εντοπισμό της τεράστιας χασισοφυτείας σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία και ενάμισι μήνα μετά τις συλλήψεις τριών καλλιεργητών, άλλος ένας αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Γυθείου.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση της φυτείας. Ήδη, είχαν συλληφθεί στις 24 Σεπτεμβρίου ένα ζευγάρι 41χρονων Αλβανών και ένας 44χρονος Έλληνας, με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από τον ανακριτή Γυθείου.

Η χασισοφυτεία είχε εντοπιστεί στις 12 Απριλίου και είχαν κατασχεθεί 278 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενάμισι ως δυο μέτρων, ενώ άλλα 50 δενδρύλλια είχαν βρεθεί ξεριζωμένα και αποξηραμένα, Στον χώρο είχαν κατασχεθεί 88 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ είχε διαπιστωθεί ότι οι δράστες καλλιεργούσαν και άλλα 626 δενδρύλλια τα οποία είχαν ήδη περισυλλέξει και αποξηράνει σε ένα αυτοσχέδιο αποξηραντήριο που είχαν εγκαταστήσει μέσα στην φυτεία.

Leave a Reply