ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην εταιρεία Naquatec ανατέθηκε το έργο επισκευής του γηπέδου Άριος

0

ΕΓΙΝΕ τελικά η ανάθεση του έργου επισκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου Άριος από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.

Το θέμα, εξετάστηκε εκτός ημερησίας διατάξεως κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας και μετά την άρνηση του αναδόχου Αλεξίου Τσάλλου να υπογράψει σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου και την αποδοχή εκτέλεσης του έργου εκ μέρους του επομένου κατά σειρά μειοδότη, Naquatec Ανώνυμης Κατασκευαστικής Εταιρείας, ελήφθη η απόφαση ανάθεσής του.

Αφού, λοιπόν, εγκρίθηκε η ανάθεση του έργου επισκευής του γηπέδου Άριος, με νέα διαδικασία όπως ο νόμος ορίζει, την υλοποίησή του ανέλαβε η εταιρεία Naquatec, η οποία προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 33% επί προϋπολογισμού μελέτης 12.700 ευρώ με το ΦΠΑ.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις – μεταξύ άλλων – συντήρησης στην περίφραξη, επισκευής των τερμάτων του γηπέδου 5×5 στα οποία θα τοποθετηθούν δίχτυα, κατασκευής αγωγού αποχέτευσης των αποδυτηρίων ώστε να αντικατασταθεί ο αποφραχθείς υπάρχων αγωγός και προμήθειας και τοποθέτησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των φωτιστικών ιστών.

 

Leave a Reply