ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα στην κυκλοφορία η Περιμετρική Καλαμάτας

0

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

 Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ μπορεί να έγινε, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών να παρέμεινε στη θέση του όμως η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων του περιμετρικού, φαίνεται να πηγαίνει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όπως ανέφερε, καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο Χρήστος Σπίρτζης, «την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα, παραδίδεται στην κυκλοφορία η περιμετρική οδός της Καλαμάτας και ολοκληρώνεται ο πρώτος από τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας». Παράλληλα ο υπουργός, επεσήμανε πως θα καταβληθούν προσπάθειες, ύστερα και από τη διαπραγμάτευση που έγινε, για μελέτες που αφορούν σε πρόσθετους δρόμους «όπως το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος, που είναι ένας σημαντικός δρόμος για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας και βέβαια έχουμε προγραμματίσει να ολοκληρωθεί το έργο σύνδεσης από την Πάτρα μέχρι την Καλαμάτα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Ο κ. Σπίρτζης, προανήγγειλε και αλλαγές στα διόδια μετά και την ολοκλήρωση των υπόλοιπων αυτοκινητοδρόμων τον Μάρτιο του 2017. «Μετά την άνοιξη που θα ολοκληρωθούν οι αυτοκινητόδρομοι, θα θέσουμε θέμα αναθεώρησης των συμβάσεων για να δούμε το θέμα των διοδίων γιατί πράγματι είναι ακριβά», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, διευκρινίζοντας πως δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτι τέτοιο διότι υπάρχουν ρήτρες και κινδυνεύουν να μην τελειώσουν τα έργα.

Στόχος είναι η εφαρμογή των αναλογικών διοδίων, με βάση τη διαδρομή, επεσήμανε καταληκτικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών .

 

Γ.Α.

Leave a Reply