ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ EXPO

0

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ήταν η παρουσία του Δήμου Τριφυλίας στην έκθεση της Πελοποννήσου με την ενεργή παρουσία της περιφέρειας, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα μιας ακόμα έκθεσης δεν είναι ακόμα ορατά για το τουρισμό της περιοχής μας. Ιδίως αν αναλογιστούμε ότι οι δημότες για μια ακόμα φορά εκτός από το κόστος της έκθεσης που είναι επιβεβλημένο και θα λέγαμε αναγκαίο, υποχρεώθηκαν να πληρώσουν και την μεταφορά, διαμονή και διατροφή της συνοδείας του Δήμαρχου Τριφυλίας, δηλαδή οι αιρετοί με το ποσό των 1.200 ευρώ. Λες και η Τρίπολη πέφτει μακριά από την Τριφυλία.

Ευτυχώς η πιο θετική παρουσία που ξελάσπωσε την όλη υπόθεση ήταν η ενεργή παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, που μόλις πρόσφατα εξέλεξε νέο Δ.Σ. και έκανε την πρώτη δραστηριότητά του πράξη με πολύ θετικές εντυπώσεις…

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΠΑΝΤΩΣ…

Στην έκθεση, από την Τριφυλία, εκτός από το Δήμο συμμετέχουν και εκθέτουν τα προϊόντα τους 15 εταιρείες – επιχειρήσεις της περιοχής, οι οποίες και αναφέρονται στην ηλεκτρονική σελίδα. Η έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας.  Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Μαγειρέματα» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους όλων των νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας. Οι επισκέπτες είχαν την Παρακσευή την ευκαιρία να δοκιμάσουν από τη «γευστική παλέτα» των πελοποννησιακών παραδοσιακών συνταγών που προσφέρθηκαν από το σεφ Βασίλη Γιαννόπουλο για όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

121 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply