ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προϊόντα από το Δήμο Καλαμάτας στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo»

0

Η έκθεση Πελοπόννησος Expo, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά, εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016 στην Τρίπολη, παρουσία του Δημάρχου Παναγιώτη Ε. Νίκα, του Αντιδημάρχου Δημήτρη Βεργόπουλου και άλλων αιρετών του Δήμου. Σε αυτήν μετέχει ο Δήμος Καλαμάτας με περίπτερό του, στο οποίο φιλοξενούνται δωρεάν τα προϊόντα περίπου 30 τοπικών επιχειρήσεων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η έκθεση, που αποτελεί πρωτοβουλία των Επιμεληρίων της γεωγραφικής περιφέρειας της Πελοποννήσου, αποτελεί σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων, εκείνων του αγροδιατροφικού τομέα, του τουριστικού προϊόντος και της επιχειρηματικότητας εν γένει, θα διαρκέσει δε μέχρι και αύριο.

Οι εκδηλώσεις, όπως ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών, είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της έκθεσης, στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (κτήριο ΓΕΑ).
Το περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας, στο οποίο παρίστανται καθημερινά αιρετοί του, βρίσκεται σε περίοπτη θέση, στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου και από αυτό πέρασαν Υπουργοί, Βουλευτές και άλλοι αιρετοί, καθώς και πλήθος κόσμου. Οι επισκέπτες είδαν από κοντά προϊόντα των τοπικών επιχειρήσεων και είχαν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με την ποιοτική αγροδιατροφική μας παραγωγή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας www.kalamatagastronomy.gr 

 

Leave a Reply