ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Αστυνομία τίμησε τους ιδιώτες που «αντικαθιστώντας» το κράτος, χάρισαν εξοπλισμό και υπηρεσίες ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα!

0

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΩΡΙΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑμεΑ

Η Αστυνομία τίμησε τους ιδιώτες που «αντικαθιστώντας» το κράτος, χάρισαν εξοπλισμό και υπηρεσίες ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα!

 13-11-2016-ekdhlwsh-dwrhtes-peloponnhsos-5ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στις στάξεις και της Αστυνομίας λόγω της κρίσης, με τα περιπολικά να μην έχουν κάνει σέρβις, να μην έχουν λάστιχα και ενίοτε να μην υπάρχουν χρήματα ούτε για καύσιμα, αποτελούν καταγεγραμμένο γεγονός. Ένα γεγονός που και στην περιφέρειά μας, αντιμετωπίστηκε κυρίως, χάρη στη συμβολή, ιδιωτών. Μάλιστα, η ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, διοργάνωσε ειδική εκδήλωση προς τιμήν προσώπων και εταιρειών, που έχουν προσφέρει στις υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν δεκαεπτά φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, που έχουν προσφέρει αυτοκίνητα, δίκυκλες μοτοσικλέτες και λοιπό εξοπλισμό. Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, ενώ στο πλαίσιό της, οι αστυνομικοί δώρισαν δύο αναπηρικά αμαξίδια στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 «Θα ήθελα εκ μέρους της ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, να ευχαριστήσω τους δωρητές μας, που εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας την οποία βιώνουμε, μας δώρισαν περιπολικά οχήματα, δίκυκλες μοτοσικλέτες, αλλά και υλικά όπως κράνη δικυκλιστών και αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία άμεσα τέθηκαν στη διάθεση της αστυνόμευσης», δήλωσε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος. Ο κ. Μητρόπουλος, ευχαρίστησε επίσης και όλους όσοι, από τους απλούς πολίτες, συλλόγους, εταιρίες, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμβάλλουν σε όλα τα επίπεδα, βοηθώντας και υποστηρίζοντας το έργο της Αστυνομίας. «Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον κ. 13-11-2016-ekdhlwsh-dwrhtes-peloponnhsos-7περιφερειάρχη, για την προμήθεια μεγάλου αριθμού οχημάτων και μοτοσυκλετών, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ τα έτη 2014 και 2015, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται παρόμοια διαδικασία για νέα προμήθεια οχημάτων», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε. «Ξεχωριστά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειάς μας, για την αδιάκοπη προσφορά υλικών και εφοδίων, απαραίτητων για την λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.  

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να ανταποκριθούν συστηματικά στην αντιμετώπιση κάθε είδους εγκληματικότητας και να εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα Υπηρεσιών στον πολίτη. Ως στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ως πολίτες, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, να αναδεικνύουμε και να εκτιμάμε αυτήν την προσφορά, καθώς σε μία εποχή, όπου η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί την χώρα μας και οι αντοχές της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, οι προσφορές σας έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία», δήλωσε ο ταξίαρχος, ο οποίος δεσμεύτηκε εκ μέρους όλων των αστυνομικών για τη συμβολή του Σώματος στην εξασφάλιση του κοινού καλού. «Ο Έλληνας Αστυνομικός, υπηρετώντας την κοινωνία και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα κοινωνικά προβλήματα, βρίσκεται κοντά σε όλους χωρίς καμία διάκριση χρώματος, φύλου και φυλής. Βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στους υπερήλικες, στα μικρά παιδιά, αλλά και στον απλό πολίτη, που βρίσκεται είτε στα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, για να τους βοηθήσει σε κάθε τους πρόβλημα. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και η εκπαίδευση στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και οι καθημερινές εντολές και οδηγίες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος», ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

Από τα τιμώμενα φυσικά πρόσωπα και εταιρίες, προσήλθαν και παρέλαβαν, τιμητικές πλακέτες ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Κορίνθου, εκπρόσωποι των εταιρειών Costamare Shipping και Jarosite, εκπρόσωπος του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Καϋμενάκη, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Απανταχού Βασκινιωτών, εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας, η Ειρήνη Σιαμαντζούρα, εκπρόσωπος του Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, για τον Κωνσταντίνο Γουλανδρή,

η Πολυτίμη Μεταξά, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από τον «Παπαδοπούλειον» Οίκο Φιλοξενίας, εκπρόσωπος της Eurobank – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, εκπρόσωπος του Γεωργίου Φραγκίστα και του Αντωνίου Ευδαίμονα,

ενώ, για την προσφορά της τιμήθηκε και η εταιρία ΜΕΤΚΑ Βιομηχανική Κατασκευαστική Α.Ε. 

Γ.Α.

 

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply