ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκινητικό και ενωτικό μήνυμα του νέου προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

0

 

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ κι ενωτική ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημ. Αβδάλας με πολλαπλά μηνύματα. Πιο αναλυτικά σημείωσε ότι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», που με την μεγάλη προσέλευση τους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Εκπροσώπων στην Ομοσπονδία των εμπορικών συλλόγων της Νοτιοδυτικής Πελ/νήσου.  Ο σύλλογος μας πλέον είναι ένας από τους πιο ισχυρούς της περιοχής μας και με ενισχυμένη παρουσία στην Ομοσπονδία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Θα πρέπει να είναι ενεργοί και να συμμετέχουν δυναμικά στις προσπάθειες του Δ.Σ για ένα δημιουργικό έργο.

Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και ώθησαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ να μου αναθέσουν την τιμή να προεδρεύω, αναγνωρίζοντας μου την πολύχρονη ενασχόληση και προσφορά μου στα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια στα οποία συνεργάστηκα θετικά και εποικοδομητικά με όλα τα μέλη.  Η ευθύνη μας είναι μεγάλη και θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε όλοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας την αγορά της πόλης μας στην θέση που της αξίζει», καταλήγει στο μήνυμά του.

Γ.Μπ.

 

Leave a Reply