ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οικιακούς κομποστοποιητές ετοιμάζει ο Δήμος Τριφυλίας και πρόγραμμα ανακύκλωσης

0

 ΠΡΙΝ το τέλος του έτους αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης στον Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Καθαριότητας και πρασίνου και για τον λόγο αυτό θα υλοποιηθεί πρόγραμμα για τους δημότες σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Πιο αναλυτικά η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις αυτές. Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες ο Δήμος Τριφυλίας θα χορηγήσει δωρεάν οικιακούς κομποστοποιητές για το σκοπό αυτό.

 Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι:

  • ο/η ενδιαφερόμενος/η πρέπει να διαθέτει τον κατάλληλο χώρο (κήπο/αυλή)
  • να ενημερωθεί/επιμορφωθεί για την διαδικασία της κομποστοποίησης και να συνεργάζεται με την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας, παρέχοντας πληροφορίες.
  • Οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα πρέπει να δηλώσουνσυμμετοχή στα ορισμένα από τον Δήμο γραφεία:

Δ. Ε. ΑΕΤΟΥ: Δημοτικό Κατάστημα Κοπανακίου τηλ: 2765029025 κα Πατσούρη Μαρία

Δ. Ε. ΑΥΛΩΝΑΣ: α) ΚΕΠ Καλόνερο  τηλ: 2761062555 β) Δημοτικό Κατάστημα Σιδηροκάστου τηλ: 2761360600 κα Ασημακοπούλου Τασία

Δ. Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Δημοτικό Κατάστημα Γαργαλιάνων τηλ: 2763360224 κα Ανδρινοπούλου Γιούλη

Δ. Ε. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΤΡΙΠΥΛΗΣ: Δημαρχείο Κυπαρισσίας – Αίθουσα ΔΣ τηλ:2761360740 κα Μαντζούνη Αριστέα

Δ. Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών τηλ: 2761360044 Καραμίχαλου Αλεξάνδρα. Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές έως 31/12/2016. Να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Παν. Τσίγγανος έχει αναφερθεί πολλές φορές στο πρόγραμμα μέσω του Δ.Σ. Τριφυλίας, ενώ πρόθεση είναι μετά από προτάσεις να ξεκινήσει, επιτέλους, και πρόγραμμα ανακύκλωσης από το νέο έτος ώστε να συμβάλλουν καθοριστικά όλοι οι δημότες.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Leave a Reply