ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σχόλιο της παράταξης στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, ΔΑΣ: Για την συμπόρευση ΔΑΚΕ (ΝΔ) – ΛΑΕ

0

Οι ΛΑΕ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ (που θέλουν να γίνουν ΣΥΡΙΖΑ 2, δηλαδή ΠΑΣΟΚ 3), ο εργατοπατέρας πρόεδρος του εργατικού κέντρου Καλαμάτας Τσώνης, στέλεχος

της ΔΑΚΕ (που εκβιάζει τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους ότι αν δεν τον ψηφίσουν θα τους παραιτήσει) και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πατσαρίνος (που χειροκροτούσε μαζί με τον Γλύξμπουρκ τον Ομπάμα) διαδήλωσαν μαζί για το Πολυτεχνείο.

Αναρωτιόμαστε: τους ενώνει ο Ομπάμα; τους ενώνει η ΕΕ και το ΝΑΤΟ; τους ενώνει η συμφωνία με την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης;

Το σίγουρο είναι ότι η ΛΑΕ, συνεργάζεται με τη ΔΑΚΕ στο εργατικό κέντρο Καλαμάτας, γι αυτό και έχουν ψηφίσει όλες τις αποφάσεις μαζί. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετεί και οι ΝΔ – ΛΑΕ στο εργατικό κέντρο κάνουν ότι μπορούν για να υλοποιείται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ανοίξει μύτη.

Καλούμε όλους τους αντιπροσώπους στις αρχαιρεσίες του ΕΚ, που είναι σε λίγες ημέρες:

  • Να συμβάλουν και με την ψήφο τους να αλλάξει αυτή η κατάσταση, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ, που στηρίζει το ΠΑΜΕ.
  • Να ξεπεράσουν φόβους, προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα στον τερματισμό της εκφυλιστικής κατάστασης που κυριαρχεί χρόνια στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

 

Leave a Reply