Διαπολιτισμική Βραδιά απόψε στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

 

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας διοργανώνει για μία ακόμη φορά, σήμερα το βράδυ στις 9, την πολυαγαπημένη διαπολιτισμική βραδιά η οποία είναι αφιερωμένη στη γνωριμία με τα φαγητά, τις κουλτούρες, τις μουσικές και τους χορούς από τα διάφορα μήκη και πλάτη της γης.
Εθελοντές που βρίσκονται στην Καλαμάτα από την Αυστρία, την Ισπανία, την Τουρκία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Αγγλία, την Πολωνία, την Κροατία αλλά και τη Βραζιλία είναι έτοιμοι να σας μαγεύσουν με μπόλικες διαφορετικές και ιδιαίτερες γεύσεις.
Φυσικά μπορεί ο καθένας να ετοιμάσει κάποιο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό ή γλυκό και να το μοιραστεί με την παρέα μας, εμπλουτίζοντας τον ελληνικό μας μπουφέ με διάφορα καλούδια και νοστιμιές, φαγητά, γλυκά, ποτά… είναι όλα ευπρόσδεκτα!
Παράλληλα οι εθελοντές μας θα έχουν ετοιμάσει με πολύ κέφι για εμάς διάφορα παιχνίδια, αστεία και δημοφιλή στις χώρες τους ώστε να τα δοκιμάσουμε όλοι παρέα!!!
Θα ακολουθήσουν μουσική, χορός και τρελοί ρυθμοί μέχρι τελικής πτώσεως, καθώς όσοι έχουν διάθεση θα μπορούν να δοκιμάσουν νέα είδη χορού από διαφορετικές χώρες, με τους εθελοντές μας να μας δείχνουν τα βήματα κι εμάς όλους να ακολουθήσουμε!!!
Σας περιμένουμε λοιπόν με πολύ θετική ενέργεια και διάθεση για μία ξεχωριστή πολυ-πολυτισμική βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!!!
Θα μας βρείτε στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας, Πλατεία Όθωνος 10, στον 1ο όροφο.

 

  • Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Νέων Καλαμάτας καθώς και το φετινό πρόγραμμα των εργαστηρίων μπορεί κάποιος να βρει στο www.kentroneon.wordpress.com, στη σελίδα μας στο facebook: Kentro Neon Kalamatas.

41 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply