«Κλειδώθηκε» στο ασανσέρ η Μ. Σπυράκη στην Καλαμάτα

Πήγε να εγκαινιάσει τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα χθες η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και κλειδώθηκε στο ασανσέρ, απ’ όπου την απεγκλώβισε η Πυροσβεστική και μόλις που πρόλαβε να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων! Την τελετή των εγκαινίων, τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ παρόντες ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΕΔ Κώστας Δέρβος, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, όπως και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσα Κυριακοπούλου και πολλοί αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς, μαζί φυσικά με αρκετό κόσμο. Παρών, ήταν και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε για αρκετή ώρα δίπλα στον κ. Σαμαρά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω της μεγάλης προσέλευσης και η κα Σπυράκη που απεγκλωβίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πρόλαβε τελικά, αφήνοντας στην άκρη την δικαιολογημένη ταραχή της και έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, ευχόμενη «σύντομα και 50%».

ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ
Την πεποίθηση του πως η χώρα χρειάζεται τώρα, περισσότερο από ποτέ τη ΝΔ, εξέφρασε αμέσως μετά την εκδήλωση σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς. «Εδώ γίνεται ένα γραφείο, μια έπαλξη για τον αγώνα τον οποίο θα δώσουμε για την Ελλάδα, γιατί αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας έχει, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, ανάγκη τη Νέα Δημοκρατία. Με υπερηφάνεια, θα δώσουμε τη μάχη όπως ξέρουμε να τη δίνουμε, γιατί πρέπει να προστατεύουμε τη μεσαία τάξη, την αγροτιά, τους μικρομεσαίους. Να συμβάλουμε στη μείωση της φορολογίας που επανειλημμένα έχει εξαγγείλει ο ίδιος ο πρόεδρος και την οποία είχαμε κάνει πράξη ως κυβέρνηση και που είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του προγράμματός μας», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε, «για να γίνουν αυτά, απαιτείται ενότητα, ομοψυχία και φιλότιμο, ξέρουμε και από τα τρία και θα δώσουμε τη μάχη όπως πρέπει και όπως προσδοκά από εμάς όλος ο κόσμος», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ευχήθηκε να είναι καλορίζικα αυτά τα γραφεία «και θα είναι, θα είναι, όπως απέδειξε ο κόσμος που ήταν εδώ απόψε», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε –με την… γνωστή καθυστέρηση, λόγω του κόσμου που τον χαιρετούσε-  με όλα τα στελέχη του κόμματος, το πνευματικό κέντρο της Καλαμάτας, όπου, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το σοκ η Μαρία Σπυράκη, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία, παρουσία πλήθους στελεχών.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

98 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply