“Πάντρεμα” παλιών και νέων στο 8μελες της Α.Λ.Α.Κ. με πρόεδρο τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο

  • ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 16ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ
  • ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ «ΧΑΡΤΗ» ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΛΙΟΙ και γνώριμοι με εμπειρία και θέληση για το κάτι παραπάνω συντροφεύονται από νέους με όρεξη για προσφορά και κοινό στόχο την υλοποίηση του ονείρου που θέλει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της περιοχής μας να ξαναβρίσκεται στις εκκινήσεις των μεγάλων αγωνιστικών ραντεβού. Αυτή είναι η νέα οκτάδα ανθρώπων που πλαισιώνει το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Το νέο 8μελές ΔΣ της Α.Λ.Α.Κ. προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης 16/11, στις οποίες σημειώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός προσέλευσης μελών στην κάλπη των τελευταίων ετών αναδεικνύοντας επικρατέστερο έναν παλιό γνώριμο, καθώς επικεφαλής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναδέχθηκε ο Ιωάννης Πολυχρονόπουλος.

Πρόκειται για παλιό μέλος και πρόεδρο της Λέσχης η επιστροφή του οποίου δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας για το μέλλον. Τον κ. Πολυχρονόπουλο πλαισιώνουν εξίσου άξια και ικανά μέλη, μια ομάδα ανθρώπων σχετικοί με το χώρο. Όλοι μαζί μοιράζονται έναν κοινό στόχο, ένα όραμα που μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας θα επαναφέρει on track την Α.Λ.Α.Κ. ώστε να βγει από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει!

Σκοπός, λοιπόν, του νέου Δ.Σ., η εκλογή του οποίου έγινε σύμφωνα με όσα αναφέρει το καταστατικό, είναι να αναλάβει τη διοργάνωση έναν ή και δυο φιλικών αγώνων μέσα στο επόμενο έτος, δεδομένου πως η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Εφόσον μάλιστα κατορθώσει να πάρει καλή βαθμολογία από την Ομοσπονδία, ενδεχομένως να είναι σε θέση να διεκδικήσει μέσα στο 2017 και έναν πρωταθληματικό αγώνα.

Παράλληλα θα λάβει μια σειρά πρωτοβουλιών που θα έχουν εκτός από αγωνιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Στα της ψηφοφορίας, συνολικά ψήφισαν 55 μέλη (έγκυρα 55 ψηφοδέλτια) και τα αποτελέσματα ανέδειξαν πρώτο σε προτίμηση το πρόσωπο του Ιωάννη Πολυχρονόπου (40 ψήφους) στον οποίο, ομόφωνα, δόθηκε το προεδρικό χρίσμα. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η είσοδος ενός νέου προσώπου, με μεράκι και όρεξη για προσφορά στο νευραλγικό κομμάτι της επικοινωνίας και κατά συνέπεια της ενημέρωσης, καθώς υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων είναι ένας άνθρωπος του χώρου μας με μεγάλη εμπειρία και αξιοπρόσεκτη πορεία στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ο λόγος για το Νίκο Μπαλόπουλο.

Ειδικότερα το νέο ΔΣ έχει ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Πολυχρονόπουλος Ιωάννης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Γεωργιάδης Ιωάννης

Β΄ αντιπρόεδρος: Αλεξανδρόπουλος Περικλής

Γραμματέας: Κατσάς Αθανάσιος

Ταμίας: Διγώνης Θεόδωρος

Υπ. Δημ. Σχέσεων: Νίκος Μπαλόπουλος

Τ. Έφορος Αυτοκοκινήτου: Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Τ. Έφορος Υλικού: Αθανάσιος Μποντιώτης

Εξελεγκτική Επιτροπή

Πανταζόπουλος Θεόδωρος, Γεωργαντόπουλος Παναγιώτης και Παπανικολάου Γεράσιμος

Σ.Τριάντου

119 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply