ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε καλό δρόμο ο οδοντιατρικός τουρισμός στην Αθήνα

0

 

Σημαντική έκπτωση στην αγορά αναλώσιμων οδοντιατρικών υλικών και μηχανημάτων θα έχουν τα μέλη  του Athens Dental Tourism Cluster, που στοχεύουν στην ανάπτυξη του οδοντιατρικού τουρισμού στην Αθήνα.

Αυτό προβλέπει το συμφωνητικό συνεργασίας, που υπογράφτηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, μεταξύ του Athens Dental Tourism Cluster  και έξι μεγάλων προμηθευτών οδοντιατρικών υλικών και μηχανημάτων.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου  της πλατείας Κοτζιά.

Η συμφωνία προβλέπει ότι εκτός από την σημαντική έκπτωση στην αγορά των αναλώσιμων οδοντιατρικών υλικών και μηχανημάτων οι  προμηθευτές θα στηρίζουν οικονομικά  τις δραστηριότητες Athens Dental Tourism Cluster  για την προσέλκυση ασθενών από το εξωτερικό, με την επιστροφή του 5% επί του τζίρου των αγορών.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία η οποία θα βοηθήσει σημαντικά  στην αύξηση των μελών του Athens Dental Tourism Cluster, αλλά και την ενίσχυση των προσπαθειών μας για προσέλκυση νέων ασθενών από ολόκληρο τον κόσμο και την  Ομογένεια» αναφέρει ο πρόεδρος του Athens Dental Tourism Cluster, επίκουρος καθηγητής Νικ. Κουβελάς.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γ. Καμίνης εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας, καθώς είναι ο εμπνευστής της δημιουργίας  του Athens Dental Tourism Cluster, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Αθήνα. Παράλληλα ο  δήμαρχος ενημέρωσε το προεδρείο του Athens Dental Tourism Cluster για την προώθηση και  ολοκλήρωση της χρηματοδότησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Στα πλαίσια της υπογραφής της συμφωνίας ο κ.  Κουβελάς, ενημέρωσε για τις σημαντικές ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Cluster, καθώς και για το ποιές πρόκειται να ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Κουβελάς με επιτυχία στέφτηκε  το ταξίδι που πραγματοποίησε, τον περασμένο Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη,  αντιπροσωπία του Athens Dental Tourism Cluster.

Κατά τη διάρκεια παραμονής στη Νέα Υόρκη, τα μέλη της  αντιπροσωπείας  είχαν συναντήσεις και ενημέρωσαν στελέχη της Ομογένειας για τη δράση του Cluster.

Σύντομα θα πραγματοποιηθούν νέα ταξίδια , όπως αυτό που έχει προγραμματιστεί από του υπουργείο Εξωτερικών για  τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στη Σαουδική Αραβία.

Θα ακολουθήσουν μέσα στο 2017 ταξίδια  σε Νοτιοαφρικανική Ένωση, Μαϊάμι και Σικάγο.

127 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply