ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ «Παραμύθια με την Ξένια»

0

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη, «Παραμύθια με την Ξένια», παρουσία της συγγραφέως-ηθοποιού, που θα αφηγηθεί ζωντανά ένα από τα παραμύθια της, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.

Η διοργάνωση εκδήλωσης γίνεται από το βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ-Δήμητρα Δημοπούλου» και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης.

Τι συνέβη όταν ο Γιακούμπ κορόιδεψε μια γριά με μεγάλη μύτη; 
Πώς ο Μα Λιανγκ νίκησε τον άπληστο αυτοκράτορα; 
Γιατί τραγουδούν γάτοι, γάτες και γατάκια; 
Η γνωστή και πολύ αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους Ξένια Καλογεροπούλου συνεργάζεται με τον Μάρτη και μας παρουσιάζει τα “Παραμύθια με την Ξένια”, τέσσερις ιστορίες εμπνευσμένες από την παγκόσμια προφορική παράδοση.
Τα παιδιά θα βρουν στο νέο βιβλίο της Ξένιας Καλογεροπούλου ήρωες γνώριμους, που τους έχουν συναντήσει και αγαπήσει ήδη μέσα από τις μαγευτικές αφηγήσεις της στο Θέατρο Πόρτα.
Η πρωτότυπη εικονογράφηση των παραμυθιών είναι του Φίλιππου Φωτιάδη, ενώ το βιβλίο συνοδεύει CD με αφήγηση. (από το οπισθόφυλλο του βιβλίου).

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ

– Ξ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ-Δήμητρα Δημοπούλου» και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. σε μία συνάντηση με την Ξένια Καλογεροπούλου με αφορμή το βιβλίο της «Γράμμα στον Κωστή».

Leave a Reply