Στα χέρια της Αστυνομίας 2 Αλβανοί που είχαν ρημάξει ελαιοτριβείο!

ΔΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

 

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ξεκινήσει για τα καλά η ελαιοσυγκομιδή στη Μεσσηνία, άρχισαν οι κλοπές που τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά. Το πρωί του Σαββάτου, σε χωριό της Οιχαλίας αστυνομικοί του τμήματος του Μελιγαλά, συνέλαβαν δυο Αλβανούς 46 και 48 ετών οι οποίοι έκλεψαν δυο τσουβάλια ελιές από ελαιοτριβείο της περιοχής. 

Αυτά ωστόσο, δεν ήταν τα μόνα που είχαν κλέψει καθώς, είχαν βαλθεί να βγάλουν… τσάμπα, όχι μόνο το λάδι της χρονιάς, αλλά και ένα πολύ καλό μεροκάματο, καθώς το τετραήμερο από τις 13 έως και τις 17 του μηνός είναι κλέψει 36 τσουβάλια με καρπό από το ίδιο ελαιοτριβείο.  

ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ

Η αύξηση της παραβατικότητας στον καιρό της κρίσης είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη, καθώς καταγράφεται επίσημα, με τους αριθμούς να  πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα. Το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συνέλαβαν 38χρονο οποίος έκλεψε το κινητό ενός άνδρα, το οποίο βρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Μια μέρα αργότερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Καλαμάτα, μέλη της ίδια ομάδας, συνέλαβαν δύο άντρες 43 και 49 ετών, οι οποίοι κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης.

 

74 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply