ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Λακωνίας παρέδωσε η Περιφέρεια

0

 

Η προμήθεια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παράδοση των ασθενοφόρων έγινε από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Η. Στρατηγάκου, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά, του Περιφερειακού Συμβούλου Η. Κανελλάκη, του Διευθυντή ΕΚΑΒ Τρίπολης Μπακόπουλου, του υπεύθυνου του ΕΚΑΒ Σπάρτης Π. Σκιαδά και διασωστών του ΕΚΑΒ Λακωνίας.

Σε δηλώσεις της η Αδαμαντία Τζανετέα επισήμανε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας και του Π. Τατούλη, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η δημιουργία υποδομών στη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο όπως η προσθήκη των 19 κλινών στο Νοσοκομείο Σπάρτης αλλά και η προμήθεια ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου 2014-2020.    

302 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply