Καλύτερο golf resort στην Ευρώπη ανακηρύχτηκε η Costa Navarino

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

 

Η COSTA NAVARINO έλαβε την εξαιρετικά σημαντική διάκριση European Golf Resort of the Year 2017 στα βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016 στην Πάλμα της Ισπανίας.

Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year ψήφισαν πάνω από 640 ειδικευμένοι στον γκολφικό τουρισμό Tour Operators, μέλη της IAGTO από 61 χώρες.  Η Ένωση ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 2.516 διαπιστευμένα μέλη από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού – ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, αεροπορικές εταιρίες κ.α. –  σε 96 χώρες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα βραβεία IAGTO ιδρύθηκαν το 2000 και αποτελούν τα ετήσια βραβεία της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού γκολφ. Τα βραβεία IAGTO αναγνωρίζουν τις καλύτερες επιδόσεις των θερέτρων γκολφ βάσει των περισσότερων ψήφων για τις τρεις περιοχές: Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης και υπόλοιπου κόσμου. Για την ανάδειξη των νικητών ψήφισαν από 640 μέλη  της IAGTO σε 61 χώρες που διαχειρίζονται πάνω από το 85% των πακέτων διακοπών γκολφ παγκοσμίως με ετήσιες πωλήσεις άνω των 2 δις €.

Στ. Θεοδωρίδης: «Μας απένειμαν την πιο σημαντική διάκριση για γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη»

Τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών της Costa Navarino βρίσκονται σε ένα εκπληκτικό τοπίο, ανάμεσα σε ελαιώνες, με θέα το γαλάζιο του Ιονίου. Το The Dunes Course, σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή του US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design, βρίσκεται σε ένα ποικιλόμορφο φυσικό περιβάλλον, με εκπληκτική  θέα στον ποταμό Σέλλα και το Ιόνιο πέλαγος, ανάμεσα  σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών.  Στο The Bay Course,  σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., οι λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων δοκιμάζουν τις ικανότητές τους, ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στους λόφους και τους ελαιώνες με θέα στη θάλασσα και στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

 «Είμαστε χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης tour operators μας απένειμαν την πιο σημαντική διάκριση για γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη. Η τοποθεσία, ο σχεδιασμός των γηπέδων γκολφ και οι κλιματολογικές  συνθήκες καθιστούν την Costa Navarino ένα κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του γκολφ. Παράλληλα, η Costa Navarino αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές προσφέροντας, πέρα από το εξαιρετικό γκολφ, μια πληθώρα από αυθεντικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής», δήλωσε με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. – Costa Navarino, Στέφανος Θεοδωρίδης.

Και τα δύο γήπεδα έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις ως «Best Newcomers» το 2014 και «Best Service» το 2015 στο πλαίσιο του θεσμού «World of Leading Golf».

Με εύκολη πρόσβαση και ήπιο κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (μέσος όρος θερμοκρασίας 25°C), η Costa Navarino αποτελεί ευκαιρία απόδρασης για διακοπές όλες τις εποχές, ενώ εκτός από τα δύο signature γήπεδα γκολφ, προσφέρει μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων πέντε αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino. Διαθέτει επιπλέον, το βραβευμένο Anazoe Spa, spa και κέντρο θαλασσοθεραπείας έκτασης 4.000 τμ, δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά, όπως επίσης και μια ποικιλία χώρων γαστρονομίας, άθλησης και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

173 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply