Ενδυνάμωση πάγκου με Κουλιέρη στο πλευρό Ζαχαρόπουλου στην «Καλαμάτα’80»

Ενδυνάμωση πάγκου με Κουλιέρη στο πλευρό Ζαχαρόπουλου στην «Καλαμάτα’80»

  • ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ: «ΤΟ ΨΑΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ»
  • ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ «ΛΥΚΩΝ»ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 

ΣΕ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ του πάγκου με την ενσωμάτωση του πολύπειρου και ικανού προπονητή Γιώργου Κουλιέρη προχώρησε η «Καλαμάτα ’80». Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο μιας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν και συνεχιζόταν μέχρι πρότινος και στόχο είχε την ευχέρεια δράσης του Δημήτρη Ζαχαρόπουλου και στα δυο «μέτωπα», αφού ως γνωστόν φέτος έχει αναλάβει τον δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο του προπονητή και παίκτη στην ομάδα των «λύκων». Ένας ρόλος με ανάλογες απαιτήσεις που δυσκολεύει κατά πολύ το έργο του Ζαχαρόπουλου και δεν συμβάλει όσο καρποφόρα θα ήθελε ο ίδιος και οι διοικούντες στην προσπάθεια που γίνεται φέτος από την ομάδα η οποία το καλοκαίρι είχε βάλει τον πήχη ψηλά… στην Pre League!

Η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Κουλιέρη, ο οποίος θα αποτελέσει για τη συνέχεια της χρονιάς τεχνικό δίδυμο με τον Δημήτρη Ζαχαρόπουλο. Ευχόμαστε στο νέο μέλος του τεχνικού μας τιμ καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!»

Ερωτηθείς για την απόφαση αυτή, ο πρόεδρος του ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ Κώστας Κουτράκης δήλωσε στη «Φ»: «Το ψάχναμε από την αρχή για βοηθό και τελικά καταλήξαμε σε συνεργάτη με πολύ καθυστέρηση.

Όχι λόγω αποτελεσμάτων! Είναι δύσκολο να παίζεις και να κοουτσάρεις ταυτόχρονα και όσοι το έχουν κάνει αυτό το γνωρίζουν!», εξηγώντας τον σκοπό της κίνησης αυτής: «Οι προσδοκίες από την ένταξη του Κουλιέρη στο προπονητικό τιμ είναι να μπορέσει να μας βοηθήσει στην προπόνηση και στο κοουτσάρισμα στα παιχνίδια, μιας και ο Ζαχαρόπουλος είναι υπερπολύτιμος εκτός από προπονητικά και αγωνιστικά!»

Να σημειωθεί πως η αναζήτηση έγινε με υψηλά στάνταρ, τα οποία πληροί ο Γιώργος Κουλιέρης, η φήμη του οποίου πραγματικά προηγείται!

Βιογραφικό Γιώργου Κουλιέρη

Ο Γιώργος Κουλιέρης έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στις ακαδημίες του Μεσσηνιακού από πολύ μικρή ηλικία και στην οποία παραμένει μέχρι το 1993. Τότε αποφάσισε να μεταπηδήσει στον Κτησιφώντα Παιανίας.

Την περίοδο 1994-95 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ τη διετία 1995-97 αγωνίστηκε στον Φιλία Ηλιουπόλεως. Το 1997 επέστρεψε στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο. Το 1998 πήγε στον Πανελλήνιο με τον οποίο έπαιξε για 3 χρόνια. Την περίοδο 2001-02 αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου και το 2002 «ανηφόρισε» προς τη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το 2004 επέστρεψε στον Πανελλήνιο!

Το 2005 μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο έμεινε μέχρι το 2007 (με εξαίρεση ένα σύντομο ενδιάμεσο πέρασμά του από την ΕΑ Πατρών) και το 2007 επέστρεψε για 3η φορά στην καριέρα του στον Πανελλήνιο. Ένα χρόνο αργότερα πήρε ξανά το δρόμο προς Θεσσαλονίκη, με προορισμό αυτήν τη φορά τον Ηρακλή!

Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε για ακόμα μια φορά στον Πανελλήνιο.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κουλιέρη ήταν ο ΑΟ Καλαμάτας 1980, ενώ την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε με την έταιρη ομάδα της Καλαμάτας, τον τοπικό Ακρίτα, ο οποίος έμελλε να αποτελέσει και τον τελευταίο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Η δράση του δεν περιορίζεται στις σάλες αφού και στο μπιτς Βόλει σημείωσε αξιόλογη πορεία. Έχει αγωνιστεί σε αρκετά πανελλήνια πρωταθλήματα μπιτς-βόλει, ενώ έχει καταφέρει να κατακτήσει τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλει της περιόδου 2003-04.

Η πρώτη προπονητική απόπειρα του Κουλιέρη να αναλάβει πόστο προπονητή σε ομάδα ήταν το 2013 όταν ανέλαβε την ανδρική ομάδα του ΑΟ «Καλαμάτας 80». Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς η συνεργασία διακόπηκε. Πιο πρόσφατος σταθμός του ήταν τη σεζόν 2015-16 η ανδρική ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας, όπου συνεργάστηκε με τον νυν πρόεδρο του Καλαμάτα Βόλεϊ, Κώστα Κουτράκη.

Ταξίδι στην Κρήτη!

Επόμενος σταθμός των «Λύκων» είναι η Κρήτη και το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΠΕΡ, όπου στόχος βεβαίως είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε αυτό το ματς θα καθίσει στον πάγκο των «λύκων» και ο Γιώργος Κουλιέρης, ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος που έγινε ξανά πατέρας και θα απουσιάζει όλη την εβδομάδα στην Αθήνα, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Ρέθυμνο.

Με την ευκαιρία της ενδυνάμωσης του πάγκου, αλλά και το ταξίδι στην Κρήτη στη «Φ» μίλησε για την κατηγορία και τα μέχρι τώρα εμπόδια που έχει συναντήσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κουτράκης, ο οποίος να σημειωθεί πως διαθέτει μεγάλη αγωνιστική και προπονητική εμπειρία: «Η κατηγορία είναι δύσκολη, το ξέραμε! Ήμασταν και είμαστε αισιόδοξοι. Την πρώτη αγωνιστική χάσαμε από έναν αντίπαλο που απ’ ότι φάνηκε θα είναι πολύ δυνατός φέτος, οπότε μπορούμε να την πούμε και ως φυσιολογική ήττα (αν και μας στεναχωρεί που δεν μπορέσαμε να το παλέψουμε αγωνιστικά και κάναμε μια κακή εμφάνιση).

Όσο για την δεύτερη ήττα (σ.σ. με Πανερυθραϊκό) την αφήνω ασχολίαστη, καθότι εκκρεμεί η ένσταση που έχουμε κάνει!

Σε αυτό το ματς, δυστυχώς για εμάς, έγιναν πρωτόγνωρα πράγματα τα οποία δεν τα είχαμε ξαναδεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι για τον εκτός έδρας αγώνα στο Ρέθυμνο.»

Πατέρας ο Ζαχαρόπουλος

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος και η σύζυγός του Δέσποινα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Θερμές ευχές από την ομάδα του Καλαμάτα Βόλεϊ – «Καλαμάτα 80», όπου είναι προπονητής και παίκτης ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος: «Σύσσωμη η διοίκηση, οι παίκτες, και τα μέλη του προπονητικού τιμ, ευχόμαστε στον προπονητή μας Δημήτρη Ζαχαρόπουλο και τη σύζυγό του να δουν όπως επιθυμούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους! Ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος έγινε χθες για δεύτερη φορά πατέρας αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι!»

Πολλές ευχές της «Φ» για το νέο μέλος. Να τους ζήσει…

Σ.Τριάντου

34 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply