Προβληματισμός Μάκαρη για τις ελλείψεις στο νέο δημαρχείο και το… ανύπαρκτο γραφείο της μειοψηφίας!

 

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο δήμο Καλαμάτας επεσήμανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Μάκαρης, μετά από επίσκεψη με τη μορφή… επιθεώρησης που πραγματοποίησε χθες στο νέο δημαρχείο της πόλης. Ο κ. Μάκαρης με στελέχη του Συνδυασμού, συναντήθηκε με υπαλλήλους του δήμου και παραδέχθηκε μεν, πως είναι ένας πολύ ωραίος χώρος, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός ότι υπάρχει  συγκέντρωση των υπηρεσιών, αλλά επεσήμανε και ορισμένα αρνητικά σημεία. «Αυτό που διαπιστώσαμε εμείς», ανέφερε ο Μανώλης Μάκαρης «είναι ότι υπάρχει στενότητα χώρου. Βρίσκονται σε μια αίθουσα, αρκετοί υπάλληλοι να εξυπηρετήσουν το κοινό και ταυτόχρονα να κάνουν μελέτες, πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό», τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, εκφράζοντας την πεποίθηση το θέμα αυτό να αντιμετωπιστεί με την ολοκλήρωση των εργασιών στο οίκημα όπου στεγαζόταν όσο λειτουργούσε εκεί το Νοσοκομείο, η καρδιολογική κλινική.

Στη συνέχεια στάθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που έκρινε ακατάλληλη και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει γραφείο για την Αντιπολίτευση.

«Για μας είναι σημαντικό το θέμα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβούλου. Η αίθουσα που προοριζόταν για αυτό, δεν επαρκεί, είναι μικρή σε χωρητικότητα, σχήματος «Γ» και έχει και μια κολώνα στη μέση. Τώρα χρησιμοποιείται ως αποθήκη, αλλά και όταν εκκενωθεί, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πως αίθουσα, παρά τα όσα είχε αναφέρει η δημοτική αρχή παλαιότερα», επεσήμαινε ο κ. Μάκαρης που αναφέρθηκε λεπτομερώς και στην έλλειψη γραφείου για τις παρατάξεις της μειοψηφίας. «Για μας είναι επίσης σημαντικό που δεν υπάρχει γραφείο για την αντιπολίτευση και ένας υπάλληλος που να ασχολείται ειδικά με τα θέματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για παράδειγμα να σας πω ότι για οποιαδήποτε επαφή με την υπηρεσία, πρέπει να κάνουμε αίτηση, να την πρωτοκολλήσουμε, να δώσουμε τον ΑΦΜ και άλλες αντίστοιχες διαδικασίες που δυσκολεύουν το έργο μας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Μάκαρης .

 

Γ.Α.

31 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply