Πόσο θα στοιχίζει στους Αμερικανούς η φύλαξη της οικογένειας Τραμπ!

 

Έως και ένα εκατ. δολάρια την ημέρα υπολογίζεται ότι μπορεί να κοστίσει η φύλαξη του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ κατά τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ αλλά και της οικογένειάς του.

Η νέα Πρώτη Κυρία και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Barron θα παραμείνουν στο διαμέρισμά του Μανχάταν Midtown στον πύργο Trump τουλάχιστον μέχρι ο νεότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ να τελειώσει τη φετινή χρονιά στο σχολείο. Ωστόσο, ο Τραμπ έχει καταστήσει σαφές ότι σχεδιάζει να επισκέπτεται τακτικά τη Νέα Υόρκη.

Ενώ ο εκλεγμένος πρόεδρος θα πρέπει να προστατεύεται από τη Μυστική Υπηρεσία, η τοπική αστυνομία καλείται επίσης προς βοήθεια. Η αστυνομία έχει αναλάβει επίσης τη φύλαξη των ενήλικων παιδιών και των εγγονών του προέδρου. Ολόκληρη η οικογένεια Trump ζει στη Νέα Υόρκη και θα είναι υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιχείρηση και ο επικεφαλής δήλωσε ότι θα ζητήσει αποζημίωση για τις υπερωρίες των υπαλλήλων. Το κόστος της αστυνομικής προστασίας της πρώτης οικογένειας θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα!

34 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Αναρτήθηκε στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Leave a Reply