Άρχισαν περιοδείες με τον Κυριάκο να ζητεί εκλογές από τα Γιάννενα και τον Αλέξη να απαντά με selfies «ποζάροντας» στην Ξάνθη

Περιοδείες άρχισαν οι πολιτικοί αρχηγοί παρ’ ότι η… προεκλογική περίοδος δεν άρχισε ακόμη επισήμως, ενώ βαριά πέφτουν στον ορίζοντα τα σύννεφα της όξυνσης σχέσεων και της έντασης στην περιοχή που δημιουργεί η αλλοπρόσαλλη πολιτική Ερντογάν!
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες στη Θράκη, όπου τον υποδέχτηκαν με κόκκινο χαλί και κάθε επισημότητα, θέλοντας να στείλει μήνυμα στην Άγκυρα. Επιθεώρησε έργα και προσπάθησε να τονώσει το φρόνημα των κατοίκων της Θράκης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ, σε εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ, στην Άρτα, αλλά και την ομιλία του στα Γιάννενα.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη συγκυρία, και επεσήμανε: «εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο σε έναν αγώνα, περιοχή-περιοχή, πόρτα- πόρτα. Η χώρα -όπως είπε- χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες. Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο συνοδεύει ο γραμματέας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.
mhtsotakhs-arta

SELFIE ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν απάντησε ευθέως ο πρωθυπουργός στο αίτημα Μητσοτάκη για εκλογές ωστόσο και η δική του περιοδεία έχει… άρωμα προεκλογικής, υπό την πρόφαση της τόνωσης του φρονήματος των ακριτικών περιοχών της Θράκης.
Παράλληλα, μήνυμα κυβερνητικής στήριξης στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης επιδίωξε να στείλει ο πρωθυπουργός, με την επίσκεψή του στο Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να βγάλει και selfie με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου. «Βλέπω, όλοι σας εδώ είσαστε με ένα κινητό στο χέρι και με βιντεοσκοπείτε τούτη την ώρα. Ίσως σε λίγο να το ανεβάσετε και στο Facebook και να μπορέσουν να δουν και άλλοι συνομήλικοί σας σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή που συναντιόμαστε», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενους στους μαθητές.

tsipras-selfi-s

43 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply