Αντ. Σαμαράς: Ανησυχώ για την στάση της Τουρκίας

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ανήσυχος εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κυρίως για τα εθνικά θέματα σε συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στην Βουλή.

«Ανησυχώ για την στάση της Τουρκίας. Δεν εκπέμπουμε σταθερότητα σαν χώρα και έχουν σκάσει όλα τα θέματα μαζί. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Βρίσκουν το έδαφος και τα κάνουν γιατί η Αμερική είναι άγνωστο ακόμη πως θα κινηθεί, η Ευρώπη έχει τα προβλήματά της με τις πολλαπλές εκλογές, οπότε βρίσκουν όλοι ευκαιρία. Γι αυτό εμείς χρειάζεται να είμαστε σταθεροί», είπε ο κ. Σαμαράς.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό είπε: «Ήταν κρίσιμο πάντα το εδαφικό από την εποχή που ήμουν εγώ υπουργός Εξωτερικών. Τότε υπήρχαν οι ιδέες Γκουεγιάρ, το κρίσιμο πάντα ήταν να υπάρχει συμφωνία στο εδαφικό. Η περιοχή της Μόρφου είναι πολύ σημαντική και συμβολική. Αλλά αυτά έρχονται και παρέρχονται, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι σταματάνε».

Τέλος για τς εκλογές είπε: «Δεν ξέρω τι ήθελε να πει ο Τσίπρας. Το Ασφαλιστικό που θα εφαρμοστεί από 1/1/2017; Αυτά που έρχονται και ό,τι κουβεντιάζεται τώρα; Αν τα προσθέσεις έχουν αντανάκλαση στις σφυγμομετρήσεις. Δεν ξέρω ποιος, που και πότε».

 

60 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply