Τα Νοσοκομεία της Κρήτης «τσέκαραν» το συγκρότημα αυτοπαραγωγής ιατρικού οξυγόνου

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

 

ΚΛΙΜΑΚΙΟ μηχανικών από τα Νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά την λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως.

Δεδομένου ότι το κόστος για την προμήθεια του οξυγόνου ιατρικής χρήσεως και δη στις νησιώτικες περιοχές είναι υψηλό λόγω και της  ακτοπλοϊκής μεταφοράς του,  είναι δεδομένη η πολιτική βούληση  της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ να προχωρήσουν τα Νοσοκομεία της Κρήτης στην υλοποίηση αντίστοιχων έργων.

Το κλιμάκιο μηχανικών αποτελούμενο από την Αρτ. Σπανάκη ΠΕ πολιτικό μηχανικό, υπάλληλο της 7η  ΥΠΕ Κρήτης, τον Μαν. Παπαδόγιαννη ΠΕ μηχανολόγο-μηχανικό, υπάλληλο του Γ.Ν. Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και τον Ευστ. Γρυπάρη ΠΕ μηχανολόγο-μηχανικό, υπάλληλο του Γ.Ν. Ηρακλείου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» συναντήθηκαν με τον διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γεώργιο Μπέζο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας Αν. Βλαχοδημητρόπουλο Π.Ε. μηχανικών και Σ. Κορακοβούνη Π.Ε. μηχανικών.

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΜΠΕΖΟΥ

Κατά την συνάντηση ο διοικητής Γεώργιος Μπέζος τόνισε ότι: «η  διοίκηση και τα στελέχη του Νοσοκομείου Καλαμάτας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις  έτσι ώστε να βοηθήσουν και άλλα Νοσοκομεία που επιθυμούν να προχωρήσουν σε τέτοιες δράσεις. Η εξοικονόμηση πόρων θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε Διοίκηση και όλοι μας να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του κάθε  Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Υπό αυτή την έννοια συμπαρατασσόμαστε στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για εξοικονόμηση πόρων στο ΕΣΥ».

 

 

51 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply