Έτοιμος θα είναι σε λίγες ημέρες ο «μαγικός σταθμός» Καλαμάτας

ΜΕ… ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ

 

 Τ’ ακούσατε;

Φέτος ο Άγιος Βασίλης, έρχεται με τρένο!
Πού;
Στον μαγικό σταθμό Καλαμάτας!
Στην παραμυθοχώρα…

Μια… χώρα μαγική, η οποία έχει ξεκινήσει να στήνεται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης, προκειμένου να ανοίξει άμεσα τις πύλες της και να αγκαλιάσει «ταξιδεύοντας» σε παραμυθένια… μονοπάτια, μικρούς, αλλά και μεγάλους!

Φέτος τα Χριστούγεννα, με το κλίμα να έχει ξεκινήσει να είναι ήδη εορταστικό στην πόλη, καλαματιανοί και επισκέπτες, θα μπορέσουν να ζήσουν το όνειρο, τη μαγεία και τη φαντασία, στον παραμυθένιο μαγικό σταθμό του Αϊ Βασίλη, ο οποίος για πρώτη φορά …έρχεται στην «καρδιά» της Καλαμάτας! Ένας μαγικός σταθμός, πλαισιωμένος από την παραμυθοχώρα, στην οποία η… κόκκινη κλωστή δεμένη, θα δώσει κλώτσο, για να αρχίσει το «παραμύθι» με την αστερόσκονη να πασπαλίζει τα όνειρα παιδιών και ενηλίκων και τα παιχνιδιάρικα ξωτικά που έχουν ήδη ξεπηδήσει από το εργαστήρι του αγαπημένου μας Αγίου να είναι έτοιμα να μας υποδεχθούν και να μας καθοδηγήσουν στο ταξίδι της… μαγείας των Χριστουγέννων!
Εκτός από τα ξωτικά, στο… διάβα μας, θα συναντήσουμε την πανέμορφη Χιονάτη, την αξιολάτρευτη Σταχτοπούτα, τον Πινόκιο, τα Στρουμφάκια και τον Καρυοθραύστη, που δημιουργούν έναν κόσμο ονείρου και φαντασίας!

Ο μαγικός σταθμός με την γιορτινή διακόσμησή του, λαμπερός και ζεστός, μας περιμένει για να μας συναρπάσει με τα εκπληκτικά παιχνίδια διασκέδασης όπως το λατρεμένο Καρουζέλ, το τρενάκι και το παγοδρόμιο και πολλά άλλα, αλλά και με δράσεις ξεχωριστές, όπως το θέατρο δρόμου και το κουκλοθέατρο, παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, θέατρο δρόμου, αφήγηση παραμυθιών, face painting, ταχυδρομείο, magic show και happenings!
Φυσικά, δεν θα λείψουν τα ζαχαρωτά και οι λιχουδιές που θα απλωθούν σε όλες τις γωνιές του μαγικού σταθμού, μεταφέροντας την έκπληξη την λάμψη και τη γλυκιά γεύση των γιορτών και μικρούς και μεγάλους…    
 

 

74 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply