Όταν μια κομμώτρια θέλει εκθέτει ακόμα και τον Τράμπ…

Τα… μυστικά της πρωτότυπης κόμμωσης του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ αποκάλυψε η επί πολλά χρόνια κομμώτριά του, Άμι Λάους.

Στο πρώτο ερώτημα το οποίο κλήθηκε να απαντήσει είναι αν πράγματι είναι τα δικά του μαλλιά ή πρόκειται για περούκα/ποστίς. Η Λάους μπορεί πλέον να επιβεβαιώσει ότι, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φοράει περούκα και αφιερώνει πολύ χρόνο για να περιποιείται καθημερινά τα μαλλιά του. «Όταν είδα για πρώτη φορά τα μαλλιά του σοκαρίστηκα. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν κομμένα στις άκρες και απεριποίητα», επισημαίνει η πρώην κομμώτρια του Τραμπ και προσθέτει πως καθημερινά αυτός επιμελείται τα μαλλιά του και μάλιστα δεν αφήνει κανέναν να τα αγγίζει. Σύμφωνα με την ίδια, καθημερινά, ο Τραμπ βάζει τζελ και λακ για να τα τιθασεύσει και να επιτύχει το αποτέλεσμα που θέλει.

 «Το να συνεργαστείς με τον Tραμπ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν του αρέσει η δουλειά σου και ξέρει ότι είσαι με το μέρος του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά, εάν μάθει ότι μιλάς δεξιά κι αριστερά γι’ αυτόν, τότε γίνεται έξαλλος», αναφέρει η Άμι Λάους.

 

53 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Αναρτήθηκε στην κατηγορία LIFESTYLE

Leave a Reply