ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτεταμένη επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας με 40 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

0

Καρπούς απέδωσε για μια ακόμη φορά, η επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε παράλληλα, το τελευταίο δεκαπενθήμερο σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπό την καθοδήγηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Στο πλαίσιο της εκτεταμένης επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 790 έλεγχοι, έγιναν 105 προσαγωγές και σημειώθηκαν 40 συλλήψεις.
Οι περισσότερες, 19 στον αριθμό, έγιναν στην Αργολίδα, για ναρκωτικά παράνομη διαμονή στη χώρα, κλοπή ρεύματος και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 10 συλλήψεις, είχαμε στην Αρκαδία κυρίως για ναρκωτικά όπλα, 5 στην Κορινθία μόνο για παραβάσεις ΚΟΚ, 4 στη Λακωνία και 2 στη Μεσσηνία για παράνομη διαμονή στη χώρα.
Σημαντική ήταν η εξιχνίαση δύο κλοπών σε σπίτια σε Ναύπλιο και Σπάρτη, για τις οποίες αναζητούνται αντίστοιχα, ένας 25χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος επίσης από τη χώρα και η εξιχνίαση υπόθεσης απάτης σε βάρος ενός κατοίκου στο Ναύπλιο από μια 32χρονη Βουλγάρα.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια χασίς, 56 λαθραία πακέτα τσιγάρα, μικροποσότητα ηρωίνης, 10 ναρκωτικά χάπια,  μαχαίρια και σιδερογροθιές, ένα πιστόλι τύπου «Replica», κάνη κυνηγετικού όπλου και δύο κροτίδες.

 

Leave a Reply