Να συμμετάσχουν στην έκθεση WESTIA οι Μεσσήνιοι παραγωγοί προβάλλοντας προϊόντα, τουρισμό και εξοπλισμούς

«Στηρίζουμε τη WESTIA», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της 2ης Κλαδικής Έκθεσης στη Δυτική Ελλάδα, με θέμα τα τρόφιμα, τα ποτά, τους εξοπλισμούς, τις υπηρεσίες και τον τουρισμό, η οποία έγινε στο χώρο του Επιμελητηρίου στην Καλαμάτα, με προβολή βίντεο και αναλυτικά στοιχεία.
Η Έκθεση την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, δημιουργεί ένα καινούργιο περιβάλλον άμεσης και απ’ ευθείας επικοινωνίας μεταξύ όλων των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εξοπλισμού, της προμηθευτικής αλυσίδας και της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κοτοπούλης, επεσήμανε πως η έκθεση αυτή έχει μεγάλη δυναμική, κι έτσι κάλεσε του παραγωγούς της Μεσσηνίας, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσω της WESTIA 2017, η οποία θα διοργανωθεί στις αρχές Απριλίου. «Είναι η πρώτη έκθεση, της οποίας διοργανωτής είναι ο πελάτης. Ο εστιάτορας δηλαδή, καλεί τον προμηθευτή του, προκειμένου να έρθει να παρουσιάσει τα προϊόντα του και να κλειστούν συμφωνίες», ανέφερε o κ. Κοτοπούλης, ο οποίος επεσήμανε πως η πρώτη έκθεση που διοργανώθηκε πέρυσι, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Τη στήριξή του, εξέφρασε και ο δήμος Καλαμάτας με τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μεσσηνίας Δημήτρη Βεργόπουλο, να επισημαίνει αναφέρεται σε αυτήν εμπειρικά, καθώς την έχει επισκεφτεί. «Ο Δήμος Καλαμάτας στα πλαίσια της εξωστρέφειας στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και βοηθάει στο να τις επικοινωνήσει στους δημότες- επαγγελματίες».
Αναφερόμενος στο Σύλλογο της Πάτρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας Ανδρέας Ζαγάκος, τον χαρακτήρισε ως τον «ιστορικότερο σύλλογο εστίασης εν ενεργεία πανελλαδικά που με την προσπάθεια του αυτή δίνει μια πνοή στις τοπικές οικονομίες καθώς υπάρχει ανακύκλωση των οικονομικών πόρων στις περιοχές μας».

 

54 Συνολικές προβολές, 8 Σήμερα

Leave a Reply