Η φυσική έδρα και το γεμάτο ρόστερ έκαναν τη διαφορά υπέρ της Θύελλας Χαρακοποιού!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΘΟΣ: «ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΤΙΣΤΑ

ΣΑΡΩΤΙΚΗ και πολλά υποσχόμενη ήταν η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παντελή Τσιγαρίδη, που στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των συγκάτοικων της 2η θέσης του 2ου ομίλου Β΄ Κατηγορίας!

Η Θύελλα Χαρακοπιού επικράτησε με 5-1 της φιλοξενούμενης Στενωσιάς επιβάλλοντας από την αρχή το ρυθμό της, χάρη και στο γρήγορο γκολ στο 6λεπτο δια ποδός Κώστα Γιαννόπουλου.

Το 2-0 έκανε στο 19ο λεπτό ο Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 34΄ ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Η Στενωσιά αντέδρασε στο 55λεπτο, μειώνοντας σε 3-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Καλογερόπουλος. Το σκορ δεν είχε πάρει όμως την τελική του μορφή αφού Γιώργος Ορφανός (75′) και Gledion Shabani (90΄) «σφράγισαν» το σκορ σε 5-1!

«Δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Από την αρχή του ματς μπήκαμε δυνατά και καταφέραμε να βάλουμε 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα ενώ το σκορ μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο καθώς είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη μείωση του σκορ από τη Στενωσιά, πράγμα που μας αφύπνισε και ανέβασε την απόδοσή μας, με αποτέλεσμα τα άλλα δυο γκολ. Εκτός από το μεγάλο σκορ είμαστε ευχαριστημένοι και από το ποδόσφαιρο που παίξαμε» δήλωσε στη «Φ» ο Θανάσης Σκόθος.

Ο αγωνιστικός μονόλογος, η καλή εικόνα της ομάδας, το μεγάλο σκορ και η διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες του Παντελή Τσιγαρίδη φανερώνουν την μεθοδική δουλειά που έχει γίνει συνάμα με την υπάρχουσα μεγάλη αξία και την προοπτική βελτίωσης! Αυτό βεβαίως προσδίδει μεγαλύτερη αισιοδοξία σε όλους στην ομάδα και πιθανόν μια σιγουριά για την φετινή θετική πορεία καθώς, όπως όλα δείχνουν, βαδίζει στο περσινό επιτυχημένο «μονοπάτι». Θυμίζουμε πως πέρυσι η Θύελλα είχε συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου και παρότι φέτος, δεν είχε εκφραστεί εξ αρχής συγκεκριμένη επιθυμία και στόχος για το πρωτάθλημα, η δυναμική υπάρχει και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται δεν προσπερνούν ανεκμετάλλευτες.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, είναι πως η Θύελλα παρατάχθηκε πλήρης στο παιχνίδι με την Στενωσιά καθώς επίσης στην φυσική της έδρα! Στα δυο προηγούμενα ματς υπήρξαν τραυματισμοί, τιμωρίες από κόκκινες κάρτες και απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η ομάδα έπαιζε στον Κορδία και όπως επισημαίνεται και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Χαρακοποιού, κ. Σκόθο το γεμάτο ρόστερ και η έδρα κάνουν τη διαφορά: «Με την πρόσφατη εμφάνιση αποδεικνύουμε ότι όταν είμαστε πλήρης μπορούμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Παράλληλα, αποδείξαμε ότι όταν παίζουμε στη φυσική μας έδρα, έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, πράγμα που δεν είχαμε με το προηγούμενο παιχνίδι μας και την ισοπαλία με την Καλλιθέα!»

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο επόμενο αρκετά δύσκολο Κυριακάτικο παιχνίδι με το Πατίστα. Μοναδικός απόντας από τις προπονήσεις και πιθανόν από το παιχνίδι είναι ο Θανάσης Σκόθος.

 

 

Σ.Τριάντου

33 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply