Τρίτη σερί νίκη για τους Μεσσήνιους Παίδες και Νέους!

ΟΥΤΕ Η ΗΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ σερί νίκη τους πέτυχαν οι Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας με τους Παίδες να νικούν με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ηλείας και τους Νέους να επικρατούν με το ευρύ 5-1 της αντίστοιχης ομάδας της Ηλείας.

Νίκησαν 2-0 οι Παίδες

neoi-messhnias-2016Για τη Μικτή ομάδα Παίδων που δυσκολεύτηκε απέναντι στην πιο καλά στημένη αντίπαλο από την Ηλεία αλλά και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο του Κορδία, σε σκόρερ αναδείχθηκαν Κωστέας (4΄, 1-0). Θεοδωρόπουλος (79΄, 2-0, μετά από φάουλ του Αλεξανδρόπουλου).

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καραχάλιος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Κοτσιλιέρης, Παπανικολόπουλος (75΄ Θεοδωρόπουλος), Κοσμόπουλος, Κωστέας, Σαρδέλης (65΄ Ρουμελιώτης), Αλεξανδρόπουλος (80΄ Κακαλέτρης)

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Μικελής, Κούζης (55΄ Ψιούρης), Γιαννόπουλος, Μαρτζακλής, Πλατής, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (80΄ Παρασκευόπουλος), Ζαβος, Κακογιάννης (65΄ Καρούσος), Φερεκίδης (80΄ Γιαννικόπουλος), Θεοδωρόπουλος (80΄ Σκοζάϊ).

paides-messhnias-2016

Άνετη νίκη των Νέων

Εύκολη νίκη πήραν οι Νέοι της Μεσσηνίας στο ματς της 4ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 της αντίστοιχης ομάδας της Ηλείας.

Η νίκη φάνηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όπου οι Νέοι μας προηγήθηκε με 4-0  χάρη στα γκολ των Κουτσουρόπουλου (1-0 στο 4΄ με πέναλτι, 2-0 στο 24΄), Μπούνα (στο 34΄), Ζώτος (4-0 στο 43΄, 5-1 στο 85΄). Η Ηλεία μείωσε στο 58΄ με τον Μπατζάκα.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπιτσικας, Μπούνας, Κακαλέτρης, Ζαφείρης, Κανιώρος, Κανανάι (46΄ Τσογαρίδης), Κουτσουρόπουλος (84΄ Μπουρίκας), Ζώτος, Κλάδης (77΄ Μπουρδέκας)

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Βλάχος, Μπινιώρης, Καρλέτσης (35΄ Κωνσταντόπουλος), Γιαννακόπουλος, Βασιλακόπουλος, Μαρκόπουλος, Βλαχόπουλος (72΄ Λούρμπας), Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος (72΄ Παπαβασιλείου), Μπατζακας, Μιχαλόπουλος.

34 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply