Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα Παιδικά Χωριά SOS μέχρι την Κυριακή στην Καλαμάτα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ χθες και ρίχνει αυλαία την Κυριακή στην Καλαμάτα, το χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Το παζάρι, στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, είναι επισκέψιμο από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και ο σκοπός του, πραγματικά ιερός. 

paidika-xoria-sos-kalamata-eortagoraΕίναι μια πρωτοβουλία, που λαμβάνεται κάθε χρόνο από την τοπική ομάδα στήριξης, με τη βοήθεια των εθελοντών και φίλων της, στο πλαίσιο της στήριξης, οικογενειών που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Η εκπρόσωπος του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα Αλέκα Κανελλοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και εξήγησε πως «όλα τα έσοδα από τα έσοδα από την εορταγορά, πρόκειται να διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες του Κέντρου, το οποίο κλείνει φέτος οκτώ χρόνια παρουσίας στην πόλη, οκτώ χρόνια προσφοράς, στήριξης και αγάπης προς τις οικογένειες και τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα», ανέφερε η κα Κανελλοπούλου η οποία συνεχίζοντας, κάλεσε όλους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, καθώς όπως ανέφερε ακόμη και ένα μόλις ευρώ, είναι αρκετό. «Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, χαρακτηρίζεται από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, κάτι που φαίνεται από τις πολλές χειροποίητες δημιουργίες που μπορεί κάποιος να βρει και να αγοράσει.

Απευθυνόμαστε στην αγάπη και τη στήριξη των συμπολιτών μας και τους καλούμε να έρθουν στο παζάρι και να στηρίξουν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με σκοπό τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Έστω και το 1 ευρώ έχει πολύ μεγάλη σημασία και είναι σημαντική βοήθεια για την στήριξη του κέντρου», επεσήμαινε η Αλέκα Κανελλοπούλου.

34 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply