Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ τη Δευτέρα στην Καλαμάτα

Το  Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Καλαμάτας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Μεσσηνίας «Η Υπομονή» και ο Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ.ΑμεΑ)  συνδιοργανώνουν εκδήλωση για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016  και ώρα 6 μμ. στον κινηματογράφο  CINECENTER και θα αφορά την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας « Η Θεωρία των Πάντων» βασισμένη στην πραγματική ιστορία του διάσημου επιστήμονα και ανθρώπου με αναπηρία Στίβεν Χόκινγκ.
Ο Στίβεν ένας φοιτητής και  πολλά υποσχόμενος επιστήμονας έρχεται αντιμέτωπος στα 21 χρόνια της ζωής του με μια ανίατη ασθένεια που θα τον καταστήσει κινητικά ανάπηρο και αργότερα ανίκανο να μιλήσει. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πώς τα εμπόδια έγιναν πρόκληση, τα αδύνατα έγιναν δυνατά, ο οίκτος μετατράπηκε σε εκτίμηση και ο χρόνος που τόσο μελέτησε  ο ίδιος  είναι ακόμα με το μέρος του. Η προβολή της ταινίας θα είναι δωρεάν για το κοινό.

47 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply