48 συλλήψεις στην Πελοπόννησο σε νέα επιχείρηση «σκούπα» από τις Διευθύνσεις της Αστυνομίας

Αποτελεσματική ήταν μια ακόμη επιχείρηση «σκούπα» που διενήργησε η Αστυνομία σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας. Συνολικά, από τους 811 ελέγχους, προέκυψαν 125 προσαγωγές εκ των οποίων 48 άτομα συνελήφθησαν, ενώ εξιχνιάστηκαν και τρεις περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και ένα όχημα σε Μεσσηνία και Κορινθία.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αυτήν την εκτεταμένη έρευνα η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη ενός 26χρονου Πακιστανού ο οποίος πριν από πέντε σχεδόν χρόνια, στις αρχές του 2012 είχε μπει σε σπίτι σε χωρίο της Τριφυλίας, κλέβοντας τον ιδιοκτήτη, ενώ αναζητείται και ένας 18χρονος Έλληνας ο οποίος έκλεψε μηχανή στα Φιλιατρά, η οποία βρέθηκε και δόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα της Καλαμάτας, 2 ακόμη κλοπές σε σπίτια και 6 σε οχήματα, ενώ το Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων εξιχνίασε επίσης, μια υπόθεση κλοπής στην περιοχή, ενώ οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν στη Μεσσηνία 16, στην Κορινθία 12 άτομα, στην Αργολίδα 11, στην Αρκαδία 8 και στη Λακωνία 7 άτομα.
Έλεγχοι έγιναν και σε 702 οχήματα, όπου και κατεγράφησαν 317 παραβάσεις. Στο πλαίσιο των ελέγχων, που έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,  μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης.

4 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΛΙΚΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Το Σάββατο σημαντική ήταν για μια κόμη φορά και η δράση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η οποία συνέλαβε τέσσερις νεαρούς οι οποίοι μαζί με δύο ακόμη ανηλίκους προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι, στην Καλαμάτα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ συνελήφθη και μια 66χρονη Ελληνίδα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

71 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply