ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τις “Μεσσηνιακές Δημιουργίες” παρουσιάζουν απόψε οι Μεσσήνιοι Συγγραφείς

0

Η  Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση του ΣΤ΄ τόμου «Μεσσηνιακές Δημιουργίες» και για την αδελφοποίησή της με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων (ΕΠΟΚ), απόψε στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «ΜΕΣΑΝΑ» του Ξενοδοχείου REX, στην Καλαμάτα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, στο πρώτο μέρος, την τελετή αδελφοποίησης της ΕΜΣ με τον ΕΠΟΚ, με καλωσόρισμα και ομιλία του Προέδρου της ΕΜΣ, Αριστοτέλη Φράγκου, καθώς και χαιρετισμό και ομιλία του Προέδρου του ΕΠΟΚ, Δρος Ηρακλή Ζαχαριάδη. Ακολουθεί μουσική παρένθεση με Κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι.
Στο δεύτερο μέρος θα γίνει η παρουσίαση του ΣΤ΄ τόμου «Μεσσηνιακές Δημιουργίες». Θα προηγηθεί σύντομη εισαγωγή από τον Πρόεδρο της ΕΜΣ, Αριστοτέλη Φράγκο και στη συνέχεια θα παρουσιάσει το βιβλίο η Δρ Δήμητρα Σταθοπούλου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Μεσσηνίας. Ακολουθεί μουσικός επίλογος με Κυπριακά κάλαντα.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν με τη φιλική τους συμμετοχή οι μουσικοί: Γιώργος Τσιλίκας – λαούτο, τραγούδι, Ευφραιμία Γιαννακοπούλου – βιολί, τραγούδι, Ζωή Δηλιγεράκη – σαντούρι, Έλενα Κίτσιου – κρουστά, Φλώρα Σωτήρχου – τραγούδι.
Συντονίζει η Αντωνία Παυλάκου, φιλόλογος, συγγραφέας, γενική γραμματέας της ΕΜΣ.

326 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply