Εκδηλώσεις, σεμινάρια και εργαστήρια το Δεκέμβριο στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας διοργανώνει κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ. και από μία διαφορετική εκδήλωση, σεμινάριο ή εργαστήριο σε συνεργασία με φορείς της πόλης της Καλαμάτας, με συλλόγους, ομάδες αλλά και εξειδικευμένους επιστήμονες ή λάτρεις του εκάστοτε αντικειμένου και σας καλεί στην παρέα του!
Συκεκριμένα ο Δεκέμβριος έρχεται με ζεστή, καλλιτεχνική, παιχνιδιάρικη και ανθρώπινη διάθεση με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • 7 Δεκεμβρίου: “Μιλώντας για Τέχνη…”

Ειδικός στην Ιστορία της Τέχνης προσεγγίζει της διαφορετικές πτυχές της τέχνης σε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση κια συζητήση.  Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου ποιημάτων «Πονέματα Ψυχής» της Π. Αντωνακοπούλου.

  • 14 Δεκεμβρίου: “Χριστούγεννα για τους μικρούς μας φίλους…”

Ημέρα διασκέδασης παρέα με τους μικρούς μας φίλους, κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια, παίζοντας με χριστουγεννιάτικη διάθεση αλλά και παρακολουθώντας την παρουσίαση του παραμυθο-βιβλίου «Ο Μαξιλαρούλης και ο μικρός Σέρτζιο» της Ι. Στεργίου.

  • 21 Δεκεμβρίου: “Ζωντανή Βιβλιοθήκη…”

Βραδιά ζεστή  και ανθρώπινη όπου απλοί, καθημερινοί άνθρωποι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες σαν «ανοιχτά βιβλία», μιλώντας, συζητώντας με τον κόσμο και απαντώντας σε ερωτήσεις. Σκοπός είναι να έρθουμε όλοι λίγο πιο κοντά αυτές τις ημέρες αγάπης και να αγκαλιάσουμε συνανθρώπους μας που μπορεί να έχουν στιγματιστεί  ή περιθωριοποιηθεί.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες μπορούν να έρθουν στο χώρο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην Πλατεία Όθωνος 10, 1ος όροφος, κάθε Τετάρτη στις 20.00

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Νέων Καλαμάτας καθώς και το φετινό πρόγραμμα των εργαστηρίων μπορεί κάποιος να βρει στο www.kentroneon.wordpress.com, στη σελίδα μας στο facebook: Kentro Neon Kalamatas.

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721110740 – Δευτέρα έως Πέμπτη 17.00 – 22.00.

33 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply