Βρυξέλλες -Βρυξέλλες γίναμε κουρέλες…

ΤΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδας τελειώνει  εκεί στο 2060 ! Εμείς πολύ νωρίτερα…
ΟΧΙ τίποτε άλλο ,αλλά ενημερώστε και τον Άγιο Πέτρο να μας σβήσει από τα τεφτέρια!
Ο  ΚΑΜΕΡΟΝ , ο Ρεντσι και τόσα άλλα θύματα δημοψηφισμάτων έφυγαν γιατί δεν ξέρουν τη… συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ , πως κάνει το nein Ναι!!!
ΕΜΕΙΣ δεν κάνουμε πλέον δημοψηφίσματα , να έχουμε στενοχώριες αποχωρήσεις και συγκινήσεις !  Εμείς πάμε κατευθείαν στα αντικαταθλιπτικά, ή… στην Κούβα!!!
ΓΕΡΜΑΝΟΙ και Βρυξέλες δεν ανησυχούν καθόλου για την Ιταλία !  Αφού τα είπαμε, στο τέλος θα μείνουν οι Γερμανοί και οι σερβιτόροι τους!  Ε, κάποιον θα χρειάζονται να  τους σερβίρει ένα… μουζάκα!!!
ΜΕΤΡΑ για μετά το 2018 από τώρα ; Μετρήστε καλά ό,τι θα έχει μένει και όσοι θα έχουν απομείνει. Πάρτε τους τα μέτρα…
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ πάντως που κάνουν πως σφυρίζουν αδιάφορα  για το δημοψήφισμα της Ιταλίας ! Εντάξει μωρέ έφυγε η Αγγλία , ίσως αύριο η Ιταλία, μπορεί και η Γαλλία… Τι μας νοιάζει ; Η Γερμανία να είναι καλά που κάνει πολέμους με όλον τον πλανήτη ! Βάστα  Σόιμπλε!…
ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ καθόλου καλά ; Ποιος να παρακολουθήσει τα τηλέφωνα του ΚΚΕ; Και γιατί ; Μόνο ο Ζαχαριάδης από τον άλλο κόσμο , κανείς άλλος ενδιαφερόμενος δεν υπάρχει!
Ο ΔΗΜΟΣ Καλαμάτας κρατά το Καλαμάτα 21 και φτιάχνει έναν νέο πολιτιστικό φορέα!  Σωστά !  Από 21 πόντους και πάνω είναι οι περισσότερες  λακκούβες της πόλης  ! Και από 21 πόντους και πάνω το νερό στους δρόμους όταν βρέχει  ! Κερδίζουμε  συμπολίτες μου!…

ΓΥΑΛΙ ΚΑΦΕΝΕ
Του Θ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

galao

55 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Leave a Reply