Ημερίδα στο Μελιγαλά για μείωση επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση των απορριμμάτων…

Ο Δήμος Οιχαλίας θα ήθελε να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας καθώς και στην Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Μεσσηνίας για την επιτυχή συνδιοργάνωση της ημερίδας-δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα: «Ρήματα και Απορρίμματα: Μειώνω, Επαναχρησιμοποιώ, Ανακυκλώνω».
Η ημερίδα- δράση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» στο Μελιγαλά στις 6 Δεκεμβρίου όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μελιγαλά παρακολούθησαν την ημερίδα και πήραν μέρος στο βιωματικό εργαστήριο.
Ο σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει την εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικούς και μαθητές) και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο σχετικά με το δύσκολο πρόβλημα των απορριμμάτων.
Ο Δήμος Οιχαλίας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την θετική ανταπόκριση στο θέμα της Ανακύκλωσης και ευελπιστεί ότι η ημερίδα θα συμβάλλει σημαντικά στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την προώθηση της ανακύκλωσης.
Η δράση δε αυτή θα ολοκληρωθεί με την ανάλογη παρουσίαση-ενημέρωση και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες.

 

 

 

41 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply