Πλήθος κόσμου στη Γιορτή Εθελοντών της Καλαμάτας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η Γιορτή Εθελοντισμού. Ο Δήμος Καλαμάτας θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εθελοντές που πλαισιώνουν τις δραστηριότητές του.

u59-internet1

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και πλαισιώθηκε από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο τραγούδησαν εθελοντικά οι ερμηνεύτριες Σταυρούλα Νικολόπουλου, Μιμίκα Τάσση, Claudia Delmer, Σοφία Γιαννοπούλου και Ευτυχία Δημητρακοπούλου. Μουσική έπαιξε εθελοντικά το συγκρότημα «Εκτός απροόπτου», με μέλη του τους: Παναγιώτη Συντέτα, Στράτο Νικολόπουλο, Μπάμπη Κληρονομίδη, Περικλή Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Τιόπουλο, Διονύση Αντωναίο και Δημήτρη Μπρατσιάκο. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Γιούλα Σαρδέλη και η είσοδος ήταν ελεύθερη.

u59-internet2
Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τους εθελοντές για την προσφορά τους και αναφέρθηκε σε όλους τους τομείς δράσης των εθελοντών στο Δήμο Καλαμάτας, όπως σε θέματα πολιτισμού, κοινωνικά, αθλητισμού, πολιτικής προστασίας, υγειονομικής κάλυψης και παροχής Πρώτων Βοηθειών.

u59-internet3

Ο Π. Νίκας συνεχάρη, επίσης, τους εκπροσώπους 25 συλλόγων με εθελοντική δράση, οι οποίοι παρίσταντο στην γιορτή, για τη συνεισφορά τους στη ζωή της πόλης και ευχαρίστησε την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο, που οργάνωσε την εκδήλωση.

u59-internet4

Επίσης, απηύθυνε ευχαριστίες προς τους καλλιτέχνες που έπαιξαν μουσική ή τραγούδησαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς. Τέλος, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες της Καλαμάτας να βοηθήσουν το συνάνθρωπο στις δύσκολες μέρες που έρχονται, πυκνώνοντας τις τάξεις των εθελοντών και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

35 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply