Άναψε το δέντρο με σύνθημα “Χριστούγεννα στην Κυπαρισσία”

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία αγοράς στην Κυπαρισσίας όπως κάθε χρόνο παρουσία πλήθος πολιτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση, παρά το κρύο που ζέστανε με ευχές από τους φορείς την βραδιά.
Ο δήμαρχος Τριφυλίας Παν. Κατσίβελας  στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους να περάσουμε χαρούμενες γιορτές ώστε να είναι καλύτερες από τις προηγούμενες χρονιές και ο Αη Βασίλης να μας περιμένει με δώρα προσθέτοντας ότι πρέπει να μείνουμε κοντά σε μια κοινωνία που θέλει να υπάρχει και κυρίως να ελπίζει.
Επίσης μίλησε για την συλλογική παρουσία των φορέων στην εκδήλωση σε καιρούς που χρειαζόμαστε τέτοια μηνύματα, ενώ αμέσως μετά φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της αγοράς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας όσο και ο γραμματέας Δημήτρης Τερζής έκαναν αναφορά στις δράσεις του σωματείου κατά την διάρκεια των εορτών που θα ακολουθήσουν στη κεντρική πλατεία, σε όλη την πόλη αλλά και μετά το νέο έτος.
Επίσης ευχαρίστησαν τους μαθητές των σχολείων και την παιδική χορωδία παρουσία του αρχιμουσικού κ. Κτενά που έψαλλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ενώ η φωταγώγηση του δέντρου σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων.
Κεντρικό σύνθημα φέτος, τόσο του Δήμου, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων τοπικών φορέων, είναι «Χριστούγεννα  στην Κυπαρισσία», τόνισαν οι διοργανωτές, καθώς η εξωστρέφεια συνεχίζεται.
Στις 18 Δεκεμβρίου  θα ακολουθήσει στολισμός δέντρων από τους μαθητές της πόλης, ενώ υπενθύμισαν ότι είναι χρέος να οδηγήσουμε την αγορά στην θέση που τις αξίζει.
Τις εκδηλώσεις εκτός από τον δήμαρχο, παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Π. Τσίγγανος, Γ. Μεκρούρης, Σπ. Χρονόπουλος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, πλήθος κόσμου αλλά και φορέων, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν γλυκά στους επισκέπτες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

91 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply