Άναψε το δέντρο, ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα

Η κρίση μπορεί να έχει εδραιωθεί, η δυνατότητα των καταναλωτών για αγορές να είναι περιορισμένη, όπως φυσικά και οι εξορμήσεις, ωστόσο, οι καλαματιανοί που θα παραμείνουν στην πόλη, θα περάσουν εξίσου όμορφα τις γιορτές των Χριστουγέννων αφού ο Δήμος έχει μεριμνήσει γι’ αυτό! Οι εκδηλώσεις πολλές και ποικίλες, με ιδιαίτερα ξεχωριστή, αυτήν την χθεσινή στη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με τον πρόεδρο της «Φάρις» Θανάση Ηλιόπουλο, άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ευχόμενοι σε όλος τα καλύτερα και κυρίως υγεία και πρόοδο στα παιδιά!

dentro-1

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσική από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας της οποίας καλεσμένος ήταν ο γνωστός τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Δημήτρης Σιγαλός, ο οποίος μάγεψε γι μια κόμη φορά το κοινό, μελωδίες από την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της πόλης και συναυλία με τίτλο «Μέχρι το τέλος του κόσμου» με τους “Twoins” Γιάννη Τσότρα ,  Σταύρο Τσότρα  και Αλεξάνδρα Θεογιάννη.
Απόψε στις 8 το βράδυ θα γίνει η φωταγώγηση του παραδοσιακού καραβιού που κοσμεί το λιμάνι της πόλης, ενώ οι δράσεις και οι εκδηλώσεις είναι κάτι περισσότερο από πολλές, με τα σπιτάκια και το χριστουγεννιάτικο χωριό στον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ να κλέβουν τις εντυπώσεις!

dentro-3

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Απόψε επίσης, εκτός από τη φωταγώγηση του καραβιού στο λιμάνι, θα φωταγωγηθεί στις 6:30 το απόγευμα και το δέντρο των Αρφαρών, υπό τον ήχο των μελωδιών από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Αναγέννηση» και το Σύλλογο Κυριών της περιοχής.
Αύριο, στις 6 το απόγευμα στη Μικρά Μαντίνεια φορείς της περιοχής, παρουσία των κατοίκων, θα ανάψουν το δέντρο του χωριού με μελωδίες και εκεί, από τη Δημοτική Φιλαρμονική, χορούς από το Χορευτικό Όμιλο «Λεύκιππος», γιορτινά τραγούδια και μανιάτικα κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.
Μια ώρα αργότερα, η Φιλαρμονική θα βρεθεί στη Βέργα όπου θα κυριαρχήσουν τραγούδια και κεράσματα από τον Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο της περιοχής.

Γ.Α.

83 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply