ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένοπλη ληστεία στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας με λεία 35.000 ευρώ και κλείδωμα του υπαλλήλου στην τουαλέτα!

0

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και το χρηματοκιβώτιό του χτύπησαν αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι με ένα καλά σκηνοθετημένο τρόπο κατάφεραν να αφαιρέσουν από το ταμείο περίπου 35.000 ευρώ…
Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο δεύτερο όροφο του ΚΤΕΛ όπου εκεί βρισκόταν ένας υπάλληλος. Έπειτα οι δράστες με πιστόλι τον ακινητοποίησαν κλείνοντάς τον σε τουαλέτα (!) και έκλεψαν μετά ανενόχλητοι από το χρηματοκιβωτιο το ποσό ύψους περίπου 35.000 ευρώ.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας που ήρθε να ταράξει την κοινωνία της Τρίπολης.  Σύμφωνα με το ArcadiaPortal, οι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι καθώς φαίνεται να γνώριζαν τον χώρο όπου βρίσκονταν τα χρήματα, καθώς κατευθύνθηκαν προς τα εκεί. Επίσης η επιλογή της Κυριακής είναι μία αρκετά καλή μέρα, καθώς στο γραφείο αυτό βρισκόταν μόνο ένας υπάλληλος ο οποίος δεν θα ήταν μεγάλο εμπόδιο.

Leave a Reply