ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Πέμπτη το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής στο «The Caffeine Lab»

0

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ πάρτι διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα τμήματα πεζοπορίας, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας του Συλλόγου Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας (Σ.Π.Ο.Κ.) Ευκλής.

Οι αθλητές όλων των τμημάτων και τα μέλη του Δ.Σ. καλούν φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου στο Χeyklhs-hmerologiaριστουγεννιάτικο πάρτι που θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο καφε-bar: The Caffeine Lab / «Εργαστήριο Καφεΐνης».

Ο DJ Νάσος Παπατζιμόπουλος στα decks εγγυάται να διασκεδάσει τον κόσμο ταξιδεύοντας τον μουσικά όπως μόνον αυτός ξέρει!

«Τα μέλη του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής, οι παίκτες μπάσκετ, οι ποδηλάτες και οι πεζοπόροι, αφήνουμε τα γήπεδα, τις προπονήσεις, τους αγώνες και τις πεζοπορικές εξορμήσεις για λίγο… Σας προσκαλούμε,
να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μία ”γλετζέδικη” βραδιά… Όπως ξέρει η ”Οικογένεια” του Ευκλή, να διασκεδάζει!»

Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια για το 2017 του τμήματος μπάσκετ

Εκδόθηκαν προ ημερών τα ημερολόγια του τμήματος Μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ για το 2017. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και το κόστος τους είναι 3 ευρώ.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον έφορο του τμήματος, Χρήστο Λυμπερόπουλο, και από τον προπονητή, Ηλία Στακιά.

Η διοίκηση του Τμήματος παρακαλεί όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και τα μέλη του Συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του συλλόγου.

Leave a Reply