Δάκρυσε η Μεσσηνία από το ποστάρισμα του 24χρονου στο F/B που έχασε τους γονείς του στο δυστύχημα της Καλλιρρόης!

Συγκλονίζει για μια ακόμη φορά ο μεγάλος γιος της μοιραίας οικογένειας που ξεκληρίστηκε σε μια στιγμή, όταν ένα τρακτέρ στο ύψος της Καλλιρρόης, στον εξαιρετικά επικίνδυνο δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό, προσπάθησε να διέλθει την εθνική οδό, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σ’ αυτό το αυτοκίνητο του Νίκου Κατσούλη και της συζύγου του, στο οποίο επέβαινε και η 15χρονη κόρη της οικογένειας. Οι τρεις τους επέστρεφαν από την Πάτρα όπου και είχαν πάει για να δουν τον πολυαγαπημένο τους Μπάμπη, να ορκίζεται δάσκαλος! Ο 25χρονος νεαρός πήρε το πτυχίο του και αυτό, ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή του πατέρα, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί. Ανήμερα του Αγίου Νικολάου λοιπόν, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και μετά από τη μεγάλη χαρά που γέμισε όλη την οικογένεια η ορκωμοσία του Μπάμπη, ο πατέρας των δυο παιδιών, επέστρεφε στην Καλαμάτα, όταν η σύγκρουση με το τρακτέρ έκοψε το νήμα της ζωής του αγαπημένου ζευγαριού, στερώντας από την 15χρονη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου και τον αδερφό της, μάνα και πατέρα μαζί! Μια μόνο στιγμή και όλα χάθηκαν… Η 15χρονη, ευτυχώς, δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και παρά το γεγονός ότι από το Νοσοκομείο ενημερώθηκαν άμεσα ψυχολόγοι για να της ανακοινωθεί το τραγικό γεγονός ο 25χρονος αδερφός της Μπάμπης Κατσούλης με το τεράστιο σθένος του και το μεγαλείο της ψυχής του, αφού έσπευσε στο Νοσοκομείο και ενημερώθηκε για το απίστευτο δυστύχημα, ανακοίνωσε στην αδερφή του την αλήθεια! Ήταν η στιγμή που οι γιατροί λύγισαν, που όσοι άκουσαν τα λόγια του, δεν άντεξαν… η συγκίνηση έδωσε, καθόλου άδικα, τη θέση της στον θαυμασμό! Όπως είχε αποκαλύψει το foninews.gr ο 25χρονος μάζεψε τα… κομμάτια του, μπήκε στο δωμάτιο της αδερφής του και της είπε: «Οι γονείς μας δυστυχώς δεν τα κατάφεραν! Τώρα έχεις εσύ εμένα κι εγώ εσένα και θα φροντίσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους!».

katsoylhs-1-300x243

 

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ…
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ
Στη συνέχεια ακολούθησε η αποκάλυψη της «Φ» που επιβεβαίωσε μια ημέρα αργότερα και η Αστυνομία, ότι τελικά το τρακτέρ, δεν οδηγούσε ο 32χρονος, αλλά ο 54χρονος πατέρας του, ο οποίος από φόβο, αμέσως μετά το δυστύχημα ενημέρωσε τον γιό του, πριν φτάσει η Αστυνομία, ο οποίος ανάλαβε την ευθύνη! Αργότερα, στο πλαίσιο της ανάκρισης στην Τροχαία της Καλαμάτας και αφού ο 32χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις, παραδέχθηκε την αλήθεια, κάτι που έκανε αργότερα και ο πατέρας και οδηγός τελικά του μοιραίου τρακτέρ, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο!

 

mpa-207x300

«ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ 
ΚΑΙ ’ΣΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ»…
Η κηδεία των αδικοχαμένων γονιών έγινε σε κλίμα βαθιάς θλίψης με τα… αιωρούμενα «γιατί», περισσότερα από πολλά! Αυτό που έχει απομείνει, πέραν των ευθυνών, που ίσως έχουν ελάχιστη αξία, μπροστά στο τραγικό γεγονός, είναι η επόμενη ημέρα που θέλει έναν νεαρό άνδρα και μια έφηβη να πορεύονται μόνοι! Και αυτό είναι το σημείο όπου ο μεγάλος γιός συγκλονίζει για μια ακόμη φορά! Ο λόγος για την ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook. Μια ανάρτηση, την επομένη του τραγικού δυστυχήματος! «Σήμερα ορκίστηκα… Ο πατέρας μου, μου είπε τα κατάφερα… Την έχτισα την οικογένεια μου και σας έχω αφήσει όλους όπως πρέπει. Σήμερα πέθανε ο πατέρας μου και η μάνα μου. Στη γιορτή του πατέρα μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά ο πόνος που νιώθω με διαλύει. Ένα έχω να πω σε ότι βρίσκεται εκεί πάνω. Την που… τη ζωή εγώ θα τη γονατίσω. Όχι για μένα για την αδερφούλα μου, που θα την κάνω βασίλισσα. Θα σας κάνω περήφανους και τους δυο. Καλό ταξίδι σας αγαπώ».

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

1,135 Συνολικές προβολές, 5 Σήμερα

Leave a Reply