“Εκπαιδευτική εκδήλωση, παρουσίαση νέου site www.patraopenmall.gr

 

Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, η εκπαιδευτική εκδήλωση  για την λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πάτρας (PATRAS OPEN MALL).
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι συνάδελφοι που είναι εγγεγραμμένοι στο ΑΚΕ Πάτρας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες μας πάνω στην ηλεκτρονική εφαρμογή του www.patraopenmall.gr  και να καλύψουν τυχόν απορίες όσον αφορά στη λειτουργία του site. Συγκεκριμένα μέσα από την  ευέλικτη διαδικτυακή πλατφόρμα www.patraopenmall.gr οι συμμετέχοντες συνάδελφοι, δύνανται να δημιουργούν και να επεξεργάζονται το προφίλ των επιχειρήσεών  τους, ανανεώνοντάς το με προσθήκη νέου υλικού (φωτογραφίες, προσφορές κλπ) ώστε να τις καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και  ελκυστικές για το καταναλωτικό κοινό. Ενημερώθηκαν επίσης για τον τρόπο εγγραφής των πελατών τους στο σύστημα καθώς και για τους τρόπους προσέλκυσης νέου πελατολογίου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρέλαβαν  συσκευές tablet καθώς και κάρτες μελών για να ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος.
Η προσπάθεια που γίνεται τόσο από πλευράς  Εμπορικού Συλλόγου όσο και από πλευράς ΕΣΕΕ, αποσκοπεί ώστε τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου (OPEN MALL) να αποκτήσουν πανελλαδικό χαρακτήρα και να λειτουργήσουν  έπειτα από  κεντρική διαφήμιση, συντονισμό και προβολή, ενώ η κάρτα επιβράβευσης καταναλωτών (η οποία διατίθεται από σήμερα από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο OPEN MALL ΠΑΤΡΑΣ) θα  έχει ισχύ σε όλα τα OPEN MALL πανελλαδικά, με όλα τα οφέλη που μπορεί να έχουν καταναλωτές και επιχειρήσεις από αυτό.  Αυτή τη στιγμή, πέρα από τις τέσσερις πόλεις στις οποίες εφαρμόζεται το OPEN MALL (Πάτρα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη), γίνονται προσπάθειες και από άλλους Εμπορικούς Συλλόγους να δημιουργήσουν για τις αγορές τους OPEN MALL, μέσω προγραμμάτων ΠΕΠ.
Τέλος, επειδή και ο πρόσφατος έλεγχος του Υπουργείου Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών πιστοποιώντας ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές για την επιτυχή λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, έχουν  τη δυνατότητα να ενταχθούν και άλλες επιχειρήσεις στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πάτρας (OPEN MALL). Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΕΕΣΠ (πλατεία Γεωργίου Α’ 25, 1ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2610273257 ή στο e-mail  [email protected].

35 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Αναρτήθηκε στην κατηγορία ΑΧΑΪΑ

Leave a Reply