Σε ρυθμούς αναβάθμισης το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ αναβάθμισης παραμένει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας το οποίο εξυπηρετεί μια τεράστια γεωγραφική έκταση, με την ανακαινισμένη μονάδα της Παιδιατρικής κλινικής. Η διοικητική παραλαβή των εγκαταστάσεων αποτελεί ένα ακόμα βήμα στον εκσυγχρονισμό του καθώς η τοπική κοινωνία το έχει αγκαλιάσει όσο οτιδήποτε άλλο. Στην τελετή εκτός από τον αναπληρωτή διοικητή του ιδρύματος ήταν παρών ο διοικητικός διευθυντής Θεόδωρος Ντέντες, εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζόμενοι.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Ιδρύματος Παναγιώτης Μπασάκος σε δηλώσεις του μετά την διοικητική παραλαβή δήλωσε ότι υπάρχουν ορατά αποτελέσματα, μετά από τρεις μήνες διοίκησης, καθώς με μεγάλη χαρά παραλαμβάνει με τους εργαζόμενους την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Κυπαρισσία. Η μονάδα είναι πλήρως ανακαινισμένη και σύγχρονη για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες όλου του δήμου Τριφυλίας και όχι μόνο!

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή η Παιδιατρική Κλινική καλύπτει επαρκώς με παιδίατρους στην τεράστια γεωγραφική ζώνη από τα Φιλιατρά μέχρι τη Ζαχάρω, το Κοπανάκι, Δώριο κι αλλού, προσθέτοντας ότι αυτό επισφραγίζει την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά κυρίως σημαίνει στήριξη της τοπικής κοινωνίας! Υποσχέθηκε μάλιστα ότι αρκετά σύντομα η νοσηλευτική μονάδα θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες ώστε να εξυπηρετεί επαρκώς όλη την περιφέρεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

98 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply