Μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης από τον Πρωταθλητή Ελλάδος Αλέξανδρο Παπανικολάκη!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ αγωνιστικής οδήγησης από τον σπουδαίο Αλέξη Παπανικολάκη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες φίλοι του motocross.

Σε συνεργασία με την Μεσσηνιακή Ομάδα Motocross – Team Spiris ο πρωταθλητής Ελλάδας Motocross Supercross και SupermotardΑλέξης Παπανικολάκης, που από το 2009 πραγματοποιεί motocross school και προσωπικό του στοίχημα είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης που θα ξεκινά από παιδιά του δημοτικού, για τη σωστή εκμάθηση και μύησή τους στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη του motocross και enduro.

Συμβουλές για την σωστή εξοικείωση με την ταχύτητα και την πειθαρχία που επιτάσσει ο χειρισμός μιας μηχανής με στόχο είτε την ατομική βελτίωση είτε την μύηση σε νέες τεχνικές όπως η πλαγιολίσθηση και γενικότερα μερικά από τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης θα προσφέρει σε αθλητές όλων των ηλικιών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό το διήμερο εκπαιδευτικό «camp» ο Πρωταθλητής Ελλάδας Motocross (2004, 2005, 2007) και Πρωταθλητής Ελλάδας Supermoto Light (2000) Αλέξανδρος Παπανικολάκης.

Να σημειωθεί επίσης πως ο Αλέξανδρος Παπανικολάκης και ο αδελφός του, επίσης Πρωταθλητής Ελλάδας Motocross (1993, 1995, 1999, 2001, 2005, 2007 και 2008) Λευτέρης, ήταν για τη σεζόν 2016 καθοδηγητές του καλαματιανού αθλητή Γιώργου Σπύρη.

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου οι δυο πολυπρωταθλητές θα βρεθούν στο κατάστημα «Block Pass» του Μεσσήνιου διακεκριμένου αναβάτη του MotocrossΓιώργου Σπύρη, όπου στο πλαίσιο θεωρητικών μαθημάτων θα παρουσιάσουν τεχνικές για σωστή ανάβαση και στήσιμο στην μοτοσυκλέτα και την επομένη, Κυριακή 18/12, θα «κατεβούν» μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη πίστας στην περιοχή Κυνηγού Πυλίας, προκειμένου να συνεχίσουν τα μαθήματα με πρακτική…

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Πληροφορίες και συμμετοχές στο κατάστημα Block Pass Λυκούργου και Χρυσοστόμου Σμύρνης, Καλαμάτα, τηλ. 2721089853

41 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply