«Τσίμπησαν» 56χρονο για την ένοπλη ληστεία στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένας 56χρονος, που κατηγορείται για τη ληστεία στα γραφεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, όπου μαζί με άλλα άτομα «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, με 35.000 ευρώ περίπου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης.  Ο 56χρονος αρχικώς συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και όπλων, ωστόσο οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, τον ταυτοποίησαν ως έναν από τους δράστες της ληστείας.

Η προανάκριση και οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζεται, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι μετά την ένοπλη ληστεία την Κυριακή το πρωί, οι δράστες κλείδωσαν στην τουαλέτα τον υπάλληλο του ΚΤΕΛ και άρπαξαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.

27 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Στο μεταξύ, επιτυχημένη ήταν μια ακόμη επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο, στη διάρκεια της οποίας, συνολικά στους νομούς της αρμοδιότητάς της, οι αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, συνέλαβαν 27 άτομα από τις 120 προσαγωγές και τους 875 ελέγχους που διενεργήθηκαν συνολικά. Παράλληλα, ως είθισται πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και σε 707 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά, εκατόν εβδομήντα οχτώ 178 παραβάσεις.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων ελέγχων, που στόχο έχουν την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στην Αργολίδα.

 

 

59 Συνολικές προβολές, 5 Σήμερα

Leave a Reply