Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό «event» το Σάββατο από τους Μεσσήνιους της Πάτρας

O Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Πατρών «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και από ώρα 11.00 π.μ ως 2.00 π.μ. θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό του «event». Σας περιμένουμε στην συμβολή των οδών Πατρέως και Ρήγα Φεραίου, έξω από το καφέ «Carousello», τονίζει το Δ.Σ. στην πρόσκλησή του και προσθέτει: «Τα έσοδα θα «μεταφραστούν» σε είδη ανάγκης για το Ορφανοτροφείο Θηλέων, την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και το Άσυλο Ανιάτων.
Η φιλανθρωπία στον ιδιωτικό τομέα δεν αποτελεί από μόνη της πανάκεια για τα προβλήματα της κοινωνικής παθογένειας αλλά ευελπιστούμε και στοχεύουμε στην αφύπνιση του ανθρωπιστικού παλμού μας.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστία στον χορηγό μας Σπύρο Μπουλουλή που προσφέρει τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και λαλάγγια για να προσφέρουμε στον κόσμο που θα διέλθει και θα ενισχύσει την πρωτοβουλία μας καθώς επίσης ευχαριστούμε και τον ιδιοκτήτη του Carousselo κύριο Ανδρέα Λανδριτσή που θα μας φιλοξενήσει.

Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ευχές για τις Άγιες Μέρες των προσεχών Εορτών και να βοηθήσουμε ο καθείς με το δικό του «λιθαράκι» ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη».

48 Συνολικές προβολές, 5 Σήμερα

Leave a Reply